Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Laura's gevulde hamburgers met zinfandel saus
 
 
2 PortiesPTM50 min

Laura's gevulde hamburgers met zinfandel saus


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm een ​​buitengrill voor middelhoog vuur en smeer het rooster licht in.
 2. Meng het gehakt, uiensoepmengeling, een kom met een inhoud van 1/4 liter met gehakte rode ui, Worcestershire-saus, knoflook en Dijon-mosterd met je handen. Vorm het mengsel in 4 pasteitjes van gelijke grootte. Plaats ongeveer de helft van de fontina kaas en spekjes in het midden van 2 van de pasteitjes; top met de andere 2 pasteitjes en persranden van de pasteitjes om de kaas en het spek erin te verzegelen.
 3. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Kook 1/4 liter rode ui in de hete olie tot ze doorschijnend zijn, ongeveer 5 minuten. Voeg de champignons en knoflook toe aan de uien; kook en roer tot de champignons zacht zijn, ongeveer 5 minuten. Giet de runderbouillon en Zinfandel in de pan en breng aan de kook; laat het koken tot het ongeveer de helft minder wordt.
 4. Kook hamburgers op de voorverwarmde grill tot het gewenste niveau van gaarheid, 7 tot 10 minuten per kant voor goed gedaan. Een direct in het midden geplaatste thermometer leest 70 graden (70 graden Celsius). Top de burgers met gelijke hoeveelheden van de Gorgonzola kaas; kook tot de Gorgonzola begint te smelten, ongeveer 1 minuut meer. Plaats de burgers op de Kaiser-rollen en bedek met de Zinfandel-reductiesaus om op te dienen.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407