Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Meg's sluisdeur cupcakes
 
 
12 cupcakes, 12 PortiesPTM60 min

Meg's sluisdeur cupcakes


Maak en deel het Meg's Watergate Cupcakes-recept van.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm ovento 170 graden. Lijn cupcake tin.Sift samen de bloem, bakpoeder, zout en instant pudding mix. Zet opzij.
 2. Klop het bakvet en de suiker samen tot een licht en luchtig geheel in de zeebroodjes. Roer de vanille erbij. Meng het bloemmengsel afwisselend met de melk en meng totdat de saus is opgenomen. Giet het beslag in de voorbereide vorm. blikken.
 3. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 tot 25 minuten, of totdat de toppen terugveren wanneer ze licht worden afgedekt. ​​Koel 15 minuten voor het uitkomen op koelrekken.
 4. Voor Maraschio kers Italiaanse botercrème.
 5. Combineer het maraschino-kersensap en de suiker in een steelpan op middelhoog vuur. Breng het mengsel aan de kook, onder af en toe roeren. Zodra het kookt, stop met roeren en plaats een suikerthermometer.
 6. Klop ondertussen de eiwitten in de schaal van een mengeling tot zachte pieken. Wanneer de kersensmaak bij 238 is, voeg het dan toe aan de eiwitten in een langzame gestage stroom met de mixer op gemiddelde snelheid.
 7. Verhoog de snelheid naar hoog en sla tot afgekoeld tot kamertemperatuur.
 8. Voeg de butter een paar eetlepels per keer toe, terwijl je doorgaat met mixen op middelmatige hoge snelheid. Voeg de vanille toe. Verhoog de snelheid naar hoog en sla tot een gladde massa. Blijf in gehakte maraschino-kersen.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407