Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Met kruiden gewreven gerookte kalkoen
 
 
12 PortiesPTM10H40 min

Met kruiden gewreven gerookte kalkoen


Deze kalkoen gaat met recepten voor Recept 194583 en Recept 194648.Zorg ervoor dat je vroeg genoeg begint om de tijd te laten marineren.Alle recepten zijn ontstaan ​​met Cooking Light.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwijder ingewanden en hals van kalkoen en overtollig vet. Spoel kalkoen met koud water en dep ze droog. Maak de huid los van de borst en de drumsticks door de vingers in te brengen, zachtjes tussen de huid en het vlees te duwen. Til de vleugeltips omhoog en terug en stop onder kalkoen.Plaats kalkoen op een jelly-rollpan. Combineer de bruine suiker en de volgende 7 ingrediënten (bruine suiker door koriander). Roer het kruidenmengsel over en onder de huid. Bedek kalkoen met plasticfolie; 8 uur koelen.
 2. Week 1 stuk hout in water en laat goed uitlekken. Plaats een grote, wegwerpbare aluminiumfolie in het midden van het onderste grillrooster. Plaats 25 houtskoolbriketten aan elke kant van de pan; ontsteek briketten. Plaats houten brokken over hete kolen. Bovengrillrooster met kookspray; plaats over foliepan en hete kolen. Leg de kalkoen; Verwijder van jelly-roll pan.Plaats op de bovenste rek over aluminium-folie pan.Verplaats een vleesthermometer in de vlezige deel van de dij, en zorg ervoor dat je geen bot aanraakt. Bedek en rook kalkoen 2,5 uur of tot de vleesthermometer 180 ° registreert, 8 toe te voegen extra briketten aan elke kant van de lekbak elk uur.
 3. (Bedek de kalkoen losjes met folie als het te bruin wordt. Turkije moet een diepe mahoniebruin zijn wanneer je klaar bent. Houd de grill nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat de kolen gestaag branden, met continue rook, maar check niet te vaak de grill op te tillen deksel verlaagt de binnentemperatuur aanzienlijk).
 4. Serveer met geroosterde-perenvulling (recept 194583) en cranberry-siroop (recept 194648).Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407