Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Okinawa gefrituurde varkensvleesoren (mimigar karaage)
 
 
2 PortiesPTM30 min

Okinawa gefrituurde varkensvleesoren (mimigar karaage)


In de lokale markten van Okinawa kun je gemakkelijk stukjes varkensoren of "mimigar" vinden. Deze varkensoren zijn voorgekookt, dus het is gemakkelijk om thuis te koken en het kost niet veel tijd om voorbereid te zijn. Het is ook erg goedkoop. Dit gefrituurde recept wordt aanbevolen voor starters die misschien niet helemaal comfortabel zijn in het eten van varkensoren. Het is knapperig en smakelijk en is eigenlijk goed met bier.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Breng het water in een pan aan de kook. Zodra het water kookt, doe je de varkensoren in de pan en kook je het een minuut. Neem de varkensoren uit het kokende water en gebruik een zeef om uit te lekken.
 2. Rasp ongeveer een theelepel gember en pers het om het sap te krijgen. Je hebt ongeveer 0,25 theelepel gembersap nodig.
 3. Meng in een kleine kom het gember-, awamori-, sojasaus-, zout-, peper- en sesamolie en meng goed tot ze goed gecombineerd zijn.
 4. In een grote kom, gooi de varkenspitten en het kruidenmengsel. Meng om te combineren en marineer vervolgens gedurende 15 minuten.
 5. Na het marineren plaats je de varkensoren in een zeef om het teveel te verwijderen. Terwijl je wacht tot de oren leeglopen, kun je de rode kool versnipperen.
 6. Nadat je de varkensoren hebt leeggemaakt, doe je het terug in een kom en voeg je maïzena toe en meng je om de varkensoren te omhullen.
 7. Verhit de olie in een pan tot een temperatuur van 170 graden Celsius. Uw olie bereikte de gewenste frituurtemperatuur wanneer hij bijna onmiddellijk begon te borrelen wanneer u het uiteinde van een eetstokje op de olie doopt.Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, verlaagt u de hitte te laag.
 8. Leg de gecoate varkensoren voorzichtig in de olie en bak ze totdat de kleur goudbruin is.
 9. Verander, zodra de kleur verandert, de hitte naar hoog en bak tot de varkensoren knapperig zijn.Verwijder de varkensoren en tap de overtollige olie af.
 10. Serveer de gefrituurde varkensvleesoren met de geraspte kool.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c