Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Panettone broden
 
 
36 PortiesPTM0 min

Panettone broden


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Om een ​​spons te maken, verwarmt u een schaaltje door hem af te spoelen met heet water. Giet het in warm water en strooi er 1 pakje gist overheen. Laat het staan ​​totdat de gist is opgelost. Voeg 130 liter bloem toe, dek af met plasticfolie en laat 30 minuten staan , of tot verdubbeld. Laat de gist over de warme melk glijden.Laat staan ​​tot het opgelost is. Meng samen suiker, eieren, eierdooiers en vanille. Roer in een mengsel van melk en gist. Voeg de spons toe en roer tot alles goed is ingewerkt.
 2. Combineer boter en rest Een kom met een inhoud van 9/10 liter met bloem tot kruimels. Giet het eimengsel langzaam in en klop 3 tot 4 minuten op hoge snelheid, tot het deeg elastisch aanvoelt en lange strengen vormen. In fruit en schillen. Verander het deeg in een geoliede kom, dek af met plasticfolie en laat het op een warme plaats staan ​​tot het verdubbeld is, ongeveer 2 tot 3 uur.
 3. Vouw de zakken naar beneden om een ​​centimeter manchet te vormen.Borstig binnen en buiten met gesmolten boter.Geweeg het deeg op een licht met bloem bestoven werkblad en kneed een paar keer om te laten leeglopen.Divideegegoed in 3 stukken.Rol elk stuk in een bal en laat deze in de voorbereide massa vallen zakken. Plaats de zakken op een bakplaat ongeveer centimeter van elkaar en bedek ze losjes met plasticfolie. Laat ze op een warme plaats staan ​​tot ze weer verdubbeld zijn, ongeveer 2 uur.
 4. Verwarm de oven op 200 graden (200 ° C). Snijd een X in de top van elk brood met een geoliede schaar. Combineer eigeel met slagroom. Bies topjes van broden lichtjes in met eierwas.
 5. Plaats bakplaat in onderste 0.33 van oven. Na 10 minuten, lager vuur tot 375 F (190 C). Bak nog 30 minuten; als de bovenkant te bruin wordt, bedek deze dan met folie. De afscheidingen worden gedaan wanneer een houten spies die in de centers wordt gestoken, er schoon uitkomt. Koel op een rooster.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407