Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Paul bocuse's creme brulee
 
 
4 PortiesPTM5H30 min

Paul bocuse's creme brulee


Dit is een geweldige crème brûlee. Ik word elke keer als ik het serveer om het recept gevraagd. Het is geweldig voor gezelschap omdat je het de dag ervoor hebt gerepareerd.ZWT Zuid-regio (Franse verbrande room).

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 275 º F. Klop de eierdooiers in een middelgrote kom met de helft van de kristalsuiker. In een kleine pan verwarm je de room met de vanilleschaafsel en de overblijvende kristalsuiker tot het gestoomd is. Roer de hete room voorzichtig door het ei dooiers tot het mengsel is gemengd.Voer de custard op en giet het in 142 gram ramekins of ondiepe gratingerechten.
 2. Zet de ramekins in een klein ovenschaaltje en voeg voldoende heet leidingwater aan het gerecht toe om halverwege de zijkanten van de ramekins te komen. Bak ongeveer 1 uur en 15 minuten, of tot het net klaar is. Laat het 10 minuten in het waterbad afkoelen. , ze verwijderen en laten volledig afkoelen. Bedek en koel gedurende minstens 4 uur of 's nachts.
 3. Verwarm de vleeskuiken. Stuur een dunne gelijkmatige laag van de aan de lucht gedroogde bruine suiker over elke custard.Broil 1 schaal tegelijk in de buurt van de warmtebron, totdat de suiker smelt en een gekaramelliseerde korst vormt. Onmiddellijk bewaren.
 4. Notities: Om bruine suiker aan de lucht te drogen, zeef het op een bord en laat het gedurende 1 dag onbedekt liggen. Als het vochtig is, kan de gezeefde suiker ook gedurende 20 minuten worden gedroogd in een 250 ° F oven.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407