Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Snelkookpan Italiaanse kippensoep
 
 
8 PortiesPTM50 min

Snelkookpan Italiaanse kippensoep


Dit recept is door mijn moeder aan mij gegeven, maar ik heb het ook aangepast. Ik kan niet garanderen dat het ergens niet uit een kookboek komt - mama kan zich niet herinneren waar het vandaan kwam - maar het is een oud gezin favoriet en een geweldige soep voor een herfstdag.Gemaakt in een snelkookpan, het duurt ongeveer 20 minuten voor een volledige, stevige maaltijd.Deze soep bevriest ook prachtig.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. verwarm 1 theelepel olijfolie in een snelkookpan op middelhoog vuur. Voeg worstvlees toe, en kook tot het bruin is, breek het in brokkelen. Haal de worst op een bord en laat de olie weglopen. Voeg nog 1 theelepel olijfolie toe aan het snelkookpan; kook ui en knoflook tot de ui transparant is. Voeg gerst toe en roer 1 minuut. Breng worst terug naar snelkookpan. Voeg linzen, kip, peterselie en kippenbouillon toe aan het fornuis, voeg voldoende bouillon toe om de kip volledig te bedekken.Sluit het deksel goed; plaats de drukregelaar op de ontluchtingspijp. Drukt de snelkookpan op volledige druk op hoog vuur (dit kan 15 minuten duren.) Verlaag de hitte tot matig hoog; kook gedurende 9 minuten. De drukregelaar moet een langzame gestage schommeling in stand houden; pas zonodig warmte aan.
 2. Verwijder snelkookpan van het vuur; gebruik de quick-release volgens de instructies van de fabrikant of laat de druk op zichzelf dalen. Open het fornuis en verwijder de kip; shred vlees en keer terug naar de soep. Voeg garbanzo bonen, spinazie en salsa toe; roer om te mengen en door te verwarmen voor het serveren.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407