Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Tsr versie van starbucks pepermunt brownie van todd wilbur
 
 
9 PortiesPTM55 min

Tsr versie van starbucks pepermunt brownie van todd wilbur


Een brownie van muntchocolade met een muntje van slagroomcrème gegarneerd met chocolade! En het begint allemaal met een doos met browniemix! Recept gemaakt door Todd Wilbur

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 325. Maak vervolgens een 23x23 centimeter ovenschaal klaar door licht te besproeien met een anti-aanbakspray. Snijd een stuk bakpapier op de breedte van de bodem van je pan, maar voldoende lang om over de rand van rechts en links uit te strekken zijden van de pan.
 2. Zift brownie mix om alle klonten te verwijderen. Voeg dan gesmolten boter, water eieren en 0.25 theelepel pepermunt extract toe. Meng met de hand tot droge ingrediënten zijn verwerkt.
 3. Giet in de voorbereide pan. Bak volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laten afkoelen.
 4. Klop samen poedersuiker en een kopje met een inhoud van 130 ml met verzachte boter. Mix in nog eens 130 liter poedersuiker, voeg dan 1 eetlepel melk en pepermunt en vanille-extracten toe. Overgaar glazuur gelijkmatig over de bovenkant. Plaats brownies in de koelkast om ze te verstevigen omhoog glazuur.
 5. Breng op een matig vuur bijna 1/4 liter melk en 60 liter boter aan de kook. Giet de chocoladestukjes in een warmtebestendige kom. Giet het melkmengsel erover en laat het 5 minuten rusten. Voeg 1 theelepel vanille toe en klop tot een gladde massa. Gebruik een elektrische mixer om te kloppen in 1/4 liter poedersuiker tot het glazuur glad is. Dit zal meer dan je nodig hebt maken, dus verwijder een kopje met een inhoud van 60 ml die glazuur bevat en reserveer voor een ander gebruik.
 6. Verspreid chocolade glazuur over de witte glimmertjes op de brownies.
 7. Plaats terug in de koelkast gedurende ongeveer een uur om het glazuur op te warmen. Verwijder de brownies uit de pan en snijd ze in 9 stukjes.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407