Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Zeemeermin animal cake ijslollys
 
 
0 PortiesPTM60 min

Zeemeermin animal cake ijslollys


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Anti-aanbak bakspray.
 2. Siliconevorm in de vorm van een ijslolly.
 3. 20 ijslollystokjes.
 4. Zeemeermin Decoratiegereedschappen :.
 5. Paramount-kristallen of plantaardige olie * (optioneel om de melts te verdunnen en glad te maken).
 6. Zwarte decoratiesuikerglazuur voorzien van koppelstuk en maat 1 kleine ronde spuittip.
 7. Gouden ster hagelslag.
 8. Roze hart hagelslag.
 9. Chocolade hagelslag, lang.
 10. Veelkleurige parel hagelslag (ik gebruikte blauw, wit en goud).
 11. Tandenstokers.
 12. Waspapier.
 13. Cake pops:.
 14. Verwarm je oven voor op 170 graden. Smeer je cake popsicle mallen in het algemeen in met anti-aanbak bakspray, en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. Voeg de cakemix, eieren en volle melk toe aan een middelgrote mengkom en klop voor 2 minuten.Vervang het beslag naar een grote zak met een rits of een spuitzak (ik gebruik graag een groot mondglaasje of een kruik om de zak te houden tijdens het vullen met een beslag). Maak een hoek van de zak en steek het beslag onder elke ijslollyholte vult zich halfvol. Steek een popsiclestok erin en bak 12-15 minuten of tot een tandenstoker die in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Laat de taartijslollyjes minstens 15 minuten afkoelen voordat ze voorzichtig uit de mallen worden gehaald en overbrengen naar een koelrek om volledig af te koelen.
 15. Buttercream Frosting :.
 16. Je kunt het glazuur voorbereiden op de schubben van de zeemeermin, terwijl je wacht tot de cake knalt. Plaats de zacht geworden boter in een mengkom en klop op gemiddelde snelheid met een staafmixer of mixer gedurende 3 minuten tot de boter licht is en pluizig. Voeg de vanille toe en meng opnieuw totdat het is opgenomen. Voeg de poedersuiker toe en meng opnieuw terwijl je langzaam de melk toevoegt. Je zult op een laag pitje willen beginnen en dan je weg naar ongeveer gemiddelde snelheid bewerken na het toevoegen van de poedersuiker of anders heb je een wolk ervan in je keuken! Meng tot een gladde massa. Verdubbel het glazuur gelijkmatig over 3 kleine schaaltjes. Voeg een beetje roze, hemelsblauw en lavendelkleuring toe aan elke kom en mix tot gecombineerd. Je hebt maar een beetje nodig om een ​​zachte schaduw te krijgen, en de kleuren zullen zich ontwikkelen en verdiepen een beetje meer als je hen toestaan ​​om te zitten voorafgaand aan leidingen.
 17. Zeemeermin decoraties :.
 18. Voeg een halve zak van de felroze en blauwe snoepsmelten toe aan 2 aparte glazen potten met wijde mond en vul de rest van elke pot bijna volledig met witte snoepsmelten. Voeg 1 zak met witte snoepjes toe aan een derde pot. Elke pot verwarmen , in de magnetron, gedurende 1 minuut op 50% vermogen, en dan roeren. Blijf verwarmen in intervallen van 30 seconden, op 50% kracht, roerend tussen elke set tot de snoepjes smelten zijn glad en volledig gesmolten in elke pot. Elke kleur creëert een pastelkleurige look. Als een van je smelten nog klonterig uitziet nadat je ze hebt gesmolten, kun je ongeveer 2 eetlepels essentiële kristallen of 1-2 theelepels plantaardige olie toevoegen aan elke pot. Roer het in tot het volledig is gecombineerd. van de gesmolten massa verharden ze gewoon opnieuw met tussenpozen van 30 seconden tot ze weer glad zijn.
 19. Bunny Mermaids :.
 20. Doop al je konijntjeskoekjes in de gesmolten blauwe snoepjes. Laat het overschot van de bovenkant druppelen voordat je ze op een stuk vetvrij papier zet. Als je luchtbellen in de coating opmerkt, kun je ze meteen laten vallen met een tandenstoker. Terwijl je wacht tot de eerste coating uithardt, breek je ongeveer een kwart van de fondant af om de oren en poten te vormen. Rol kleine balletjes fondant tussen je duim en wijsvinger om de poten te maken. De oren zijn gemaakt door het creëren van druppelvormige vormen en knijpen de toppen om een ​​punt te vormen. Gebruik een beetje meer van het snoep smelt als "lijm" om de oren en poten aan de cakepops te bevestigen (mogelijk moet je de oren een paar seconden vasthouden totdat ze beginnen ). Zodra alle fondant-stukken op de cakepops zijn gezet, dompel je elke pop opnieuw in de blauwe smelt (waardoor het teveel aan druipen). Plaats ze terug op het vetvrij papier om volledig uit te harden. Als je problemen hebt om de oren om recht te blijven kun je een marshmallow onder het oor gebruiken s om ze op te zetten terwijl ze verharden. Gebruik een beetje van de gesmolten roze snoepjes om de vinnen te maken, en ook om een ​​beetje roze aan de binnenkant van elk oor te maken. Doop gewoon een tandenstoker in de smelt en gebruik deze om te "tekenen" "Het ontwerp (zoals een afgeplatte hartvorm) op vetvrij papier en laat het aanbrengen. Strijk een ander kleiner deel van de witte fondant eraf en meng een beetje van de roze glazuurkleuring erin tot het gecombineerd is. Maak kleine balletjes van de roze fondant en plaats deze ze op een stuk vetvrij papier.Verf elke bal met je vingers om de wangen te vormen voor elke popsicle van een dier.Zodra je konijntjes klaar zijn kun je de buttercream zeemeerminschubben toevoegen (geen fancy pipingvaardigheden vereist). Ik gebruik graag een tandenstoker om een ​​richtlijn te trekken op elke pop voor de top van de zeemeermin's staart. Overdracht elke kleur van buttercream frosting in een spuitzak of een grote zak met rits en snij ongeveer 1,25 centimeter van de hoek. Het is het gemakkelijkst als je begint met de taart knalt ondersteboven (de stok naar boven). Buig grote ronde stippen, in afwisselende kleuren, over de bovenkant van elke pop. Gebruik vervolgens de achterkant van een lepel om het glazuur naar de bovenkant van het dier te slepen. Ga door met pipen en sleep het glazuur terwijl je loopt, wissel de kleuren af ​​en elke rij lichtjes overlappen totdat je de richtlijn bereikt (je zou ongeveer 3 rijen schubben op elke cakepop moeten hebben). Druk elke vin in de botercreme schalen om ze op zijn plaats te houden. Draai de cakepops rechtsom omhoog, en gebruik parelstroop om vormen een lijn over de top. Gebruik decoreren slagroom om de ogen en neus toe te voegen aan elk, en een beetje meer van de blauwe snoep smelt om de zeeschelp of hart-bh's en haaraccessoires vast te maken.
 21. Cat Mermaids :.
 22. Doop al je kattenkoekjes in de gesmolten roze snoepjes smelt zoals je deed voor de konijntjes. Plaats op vetvrij papier om te zetten. Verwijder 0,25 stuk witte fondant en vorm de poten net als de konijntjes en de oren door kleine balletjes te drukken. de fondant in een driehoek tussen je duimen en wijzervingers. Duw voorzichtig op elk vlak om af te vlakken. Bevestig de fondantstukken aan elke cakepop met roze smelten, en eenmaal geplaatst, dompel je opnieuw in de roze snoepjes. Maak lavendel zeemeermin vinnen door te verwarmen een beetje van de lavendel smelt samen met een handvol witte smelten in een kleine hittebestendige schaal in intervallen van 30 seconden. Zodra de laatste laag op de cakepops is verhard, kunt u ze net zo versieren als voor de konijntjes.
 23. Panda Mermaids :.
 24. Dip all of the remaining cake pops into the melted white candy melts just like you did for the other 2 animals.Form paws using a little of the white fondant and attach with the white candy melts.Once the fondant pieces have set you can dip the cake pops again.The panda’s ears and eyes are made using black candy melts.Melt 0.25 bag black candy melts as you did for the other colors, and then draw 2 semi circles for the ears, and 2 ovals for the eyes for each, using a toothpick, onto wax paper.Once the coating on the pops and the black candy melts have set you can use a little more of the white candy melts to attach the ears and eyes to each cake pop, and to draw the lashes onto the eyes.Decorate as you did for the other animals, admire your mer-mazing cake popsicles, and enjoy!Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407