Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Biologische koffie

Biologische koffie

 1. Door Kiran Patil laatst bijgewerkt - 29 oktober 2017

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Voordelen van biologische koffie

 1. Biologische koffie is goed voor de gezondheid (behalve de cafeïne erin) in de zin dat het geen giftige residuen van synthetische meststoffen, pesticiden, herbiciden, kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveermiddelen bevat . Daarom kunnen deze schadelijke stoffen uw lichaam niet binnendringen, in tegenstelling tot het geval van niet-organische koffie waarin deze giftige chemicaliën aanwezig zijn. Dat betekent niet dat biologische koffie in grote hoeveelheden kan worden gedronken.

 2. Andere voordelen

 3. De andere voordelen van biologische koffie hebben betrekking op het milieu. Aangezien er geen chemicaliën worden gebruikt bij de productie, verwerking en verpakking ervan; het vervuilt het milieu niet. Er is ook geen risico dat kleinere dieren zoals vogels, knaagdieren of eekhoorns, enz. Worden vergiftigd en gedood door deze giftige chemicaliën. Daarom helpt deze koffie veel om het biotische milieu en zijn gezonde balans te behouden.

 4. Organische koffieverwerking

 5. Biologische koffiebranden

 6. Organische koffiebranders worden gebruikt voor het sorteren, braden, koelen, stabiliseren en verpakken. Koffiebranden kan worden gedaan door trommelbranden of heteluchtbranden. Organische koffiebranders zorgen ervoor dat er in deze fase geen chemische zouten, gassen, smaakstoffen of additieven worden toegevoegd om de smaak en smaak te beïnvloeden. Green Mountain Coffee Roasters en Dean's Beans Coffee Roasters zijn twee vertrouwde namen die koffie roosteren.

Soorten biologische koffie

 1. Biologische koffie is verkrijgbaar in vele variëteiten, gebaseerd op de landbouwmethode en zijn bijdrage aan het milieu. Hier zijn er een paar:

Organic Shade-Grown Coffee

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Organische vogelvriendelijke koffie

 1. Dit is bijna hetzelfde als Organic Shade-Grown Coffee, met dit verschil dat het vooral gaat om het behoud van de natuurlijke habitat van vogels.

Organische Kona-koffie

 1. Deze organische Kona-koffie wordt geteeld op vruchtbare vulkanische grond in de Kona-regio in Hawaï. Biologische Kona-koffie wordt geproduceerd op boerderijen die geen chemische meststoffen en chemische pesticiden gebruiken. Ze zijn absoluut afhankelijk van de vruchtbaarheid van de bodem (verrijkt met vulkanische as en lava), organische meststoffen en biotische ongediertebestrijdingsmethoden. Het heeft een uitgesproken smaak en smaak vanwege het klimaat en de bodem in die regio. Hoewel Organic Kona Coffee zelf een delicatesse is, is de variëteit Pea-Berry de beste. Zoek altijd het certificaat voor echtheid en "100% biologische Kona-koffie" op de pakketten. Veel fraudeurs proberen normale koffie te verkopen onder de Kona-tag.

Organische cafeïnevrije koffie

 1. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Biologische groene koffie

 1. Biologische groene koffie is de groene koffie die wordt verkregen van koffieplanten die biologisch worden geteeld. Deze koffie wordt verkregen uit rauwe koffiebonen die niet geroosterd zijn. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij de verwerking (gisting / wassen enz.). De smaak van organische groene koffie is afhankelijk van goede grond, juiste hoogte, klimaat en verwerking.Het is een rijke bron van antioxidanten en bevat chloorgeen, waarvan wordt aangenomen dat het veel effectiever is in het neutraliseren van vrije radicalen dan de antioxidanten in groene thee. Het verhoogt de stofwisseling en de aanwezigheid van cafeïnezuur helpt het lichaam na vermoeidheid te stimuleren. Sommige variëteiten zijn Blue Mountain Cenaproc, Colonial Caranavi, Peaberry, Kenya AA, Tarrazu, Yirgacheffe, Antigua en Altura.

Soorten koffie

 1. De hierboven besproken variëteiten behoren ook tot bepaalde soorten koffie. De volgende zijn de twee belangrijkste cultivars van koffie, geteeld in verschillende regio's.

 2. Coffea Arabica

 3. Dit is de meest gebruikte soort. Bijna alle koffiebonen die uit Arabië, Oost-Afrika, Azië en Latijns-Amerika komen, behoren tot variëteiten die onder deze soortcategorie vallen. Mensen hebben hun eigen mening, maar Arabica wordt beschouwd als veel superieur in kwaliteit aan Robusta.

 4. Coffea Canephora (Robusta)

 5. Soorten van deze soort zijn verspreid over Midden- en West-Afrika.

 6. De hierboven besproken variëteiten behoren ook tot bepaalde soorten koffie. De volgende zijn de twee belangrijkste cultivars van koffie, geteeld in verschillende regio's.

 7. Coffea Arabica

 8. Dit is de meest gebruikte soort. Bijna alle koffiebonen die uit Arabië, Oost-Afrika, Azië en Latijns-Amerika komen, behoren tot variëteiten die onder deze soortcategorie vallen. Mensen hebben hun eigen mening, maar Arabica wordt beschouwd als veel superieur in kwaliteit aan Robusta.

 9. Coffea Canephora (Robusta)

 10. Soorten van deze soort zijn verspreid over Midden- en West-Afrika.

Biologische Fair Trade-koffie

 1. Biologische Fair Trade-koffie is een beweging of manier om biologische koffie te verkopen of op de markt te brengen om ervoor te zorgen dat een gerechtvaardigd deel van het geld van de verkoop van biologische koffie naar de boeren gaat die het daadwerkelijk produceren. Er zijn verschillende organisaties en instanties voor eerlijke handel waardoor boeren, als ze aankopen doen, op passende wijze worden betaald. Ze krijgen ook een premie tegen een prijsstijging van koffie over de hele wereld. De boeren krijgen op deze manier een indirect aandeel in de internationale handel door de makelaars te omzeilen. Om dit doel te bereiken, wordt de verkoop van Organic Fair Trade Coffee geleid door bepaalde principes die zijn vastgelegd door verschillende fairtradeorganisaties en -organisaties. FINE is het meest erkende Fair Trade Governing / Promoting-orgaan, dat voornamelijk operationeel is in Europa. Naast het regelen, monitoren en promoten van fair trade, doen deze instanties ook de certificering van fair trade-artikelen. Daarom moet alle Organic Fair Trade-koffie die op de markt wordt verkocht, worden gecertificeerd door een van deze certificerende instanties, evenals door een bureau dat biologische producten certificeert.

Biologische koffie voor fijnproevers

 1. Biologische gourmetkoffie is koffie van topkwaliteit (voornamelijk enkele van de beste variëteiten van Coffea Arabica) die biologisch wordt geteeld, wat betekent dat zonder het gebruik van kunstmatige kunstmest, pesticiden of onkruidverdelgers en op smaak zijn gebracht met verschillende organische smaken zoals vanille, munt, amandel, mokka, karamel en amaretto voor verschillende smaken.

 2. Biologische gourmetkoffie is geclassificeerd op basis van smaak, cafeïnegehalte, verwerking of malen. Smaken kan worden gedaan door organische smaken te sproeien of de bonen erin te weken. Het kan ook worden gedaan tijdens het brouwen of het toevoegen van smaken aan gemalen koffie. Op basis van het cafeïnegehalte kan het worden onderverdeeld in twee soorten, namelijk cafeïne en cafeïnevrij. Vanuit het oogpunt van gezondheid is de cafeïnevrije de beste, maar je moet misschien een compromis sluiten met de smaak en smaak. Kies een goede variëteit zoals Blue Mountain, Kona, Columbia Supremo, Pea Berry, Sidamo of Tarrazu. Dat geeft je zowel een goede smaak als een goede smaak.

 3. Biologische gourmetkoffie is koffie van topkwaliteit (voornamelijk enkele van de beste variëteiten van Coffea Arabica) die biologisch wordt geteeld, wat betekent dat zonder het gebruik van kunstmatige kunstmest, pesticiden of onkruidverdelgers en op smaak zijn gebracht met verschillende organische smaken zoals vanille, munt, amandel, mokka, karamel en amaretto voor verschillende smaken.

 4. Biologische gourmetkoffie is geclassificeerd op basis van smaak, cafeïnegehalte, verwerking of malen. Smaken kan worden gedaan door organische smaken te sproeien of de bonen erin te weken. Het kan ook worden gedaan tijdens het brouwen of het toevoegen van smaken aan gemalen koffie. Op basis van het cafeïnegehalte kan het worden onderverdeeld in twee soorten, namelijk cafeïne en cafeïnevrij. Vanuit het oogpunt van gezondheid is de cafeïnevrije de beste, maar je moet misschien een compromis sluiten met de smaak en smaak. Kies een goede variëteit zoals Blue Mountain, Kona, Columbia Supremo, Pea Berry, Sidamo of Tarrazu. Dat geeft je zowel een goede smaak als een goede smaak.

Organische espressokoffie

 1. Een biologische espresso is de espresso gemaakt met biologische koffie. Daarom kan van elke organische koffie organische espresso worden gemaakt, op voorwaarde dat deze perfect is gebrand, op de juiste manier is gemalen, je een espressomachine hebt en de temperatuur van het gebruikte hete water precies goed is. Zorg ervoor dat je biologische room en melk gebruikt. Gebruik licht gebrande bonen omdat zeer donkere geroosterde bonen hun aroma en smaak verliezen. Bij voorkeur moet versgemalen biologische koffie worden gebruikt voor biologische espresso. Het is gemakkelijk verkrijgbaar bij winkels zoals Starbucks, maar als je het vaker thuis nodig hebt, heb je een goede espressomachine nodig, een zak met goede biologische koffiebonen.

Biologische koffiepads

 1. P = Kosten per eenheid

 2. C = Orderkosten (vaste kosten per order)

 3. H = Jaarlijkse transportkosten per eenheid (kosten van koeling, huur van opslagruimte, kosten van conservering enz.)

 4. Aangekomen bij het resultaat - Aftrek van formule: de bovenstaande formule kan als volgt worden afgeleid;

 5. Totale kosten = P * D + C * D / Q + H * Q / 2,

 6. De hele vergelijking differentiëren en gelijkstellen aan nul,

 7. DT * C (Q) / dQ = d / dQ (P * D + C * D / Q + H * Q / 2) = 0,

 8. H / 2 = C * D / Q2

 9. Q * = {2C * D / H} 1/2

 10. Kiran Patil is de oprichter van Organic Facts. Hij heeft een grote interesse in gezondheid, voeding en biologisch leven. Hij voltooide zijn B.Tech en M. Tech (Chemical Engineering) van IIT Bombay en schrijft sinds 12 jaar actief over gezondheid en voeding. Als hij niet werkt, houdt hij van trektochten en tuinieren.

 11. Biologische koffiepads zijn kleine pakjes met gemalen biologische koffie, ongeveer zoals theezakjes, verpakt in filterpapier of stoffen pads, die elk een voldoende hoeveelheid biologische koffie bevatten om een ​​portie te bereiden voor een gemiddelde koffie drinker. Ze zijn bedoeld om die kantoorbewoners te bereiken die net genoeg tijd hebben om een ​​pod in heet water te laten vallen en hun kopje nippen zonder hun werk te stoppen.

 12. Hoe biologische koffie te selecteren en op te slaan?

 13. Hier zijn enkele tips die u moet volgen nadat u biologische koffie hebt gekocht:

 14. 1) Als u hele bonen hebt gekocht, probeer ze dan net voordat u ze wilt brouwen te malen om de beste smaak en aroma eruit te halen. Koop alleen de verse bonen en braad ze indien mogelijk thuis.

 15. 3) Zoek naar de uniformiteit in grootte, vorm en kleur van de bonen. De aanwezigheid van verkleurde, gerimpelde en kleinere bonen in de partij duidt op een slechte kwaliteit.

 16. 4) Controleer de productiedatum, de verpakking en de vervaldatum.

 17. 5) Bewaar uw koffie, gemalen of hele bonen nooit in uw koelkast.

 18. Beschikbaarheid van biologische koffie

 19. De beschikbaarheid van biologische koffie is redelijk goed, maar het is lang niet in de buurt van niet-biologische gewone koffie. De belangrijkste reden hiervoor is lage productie. Omdat er geen kunstmest op wordt gebruikt, is de productie vrij laag. Het bewustzijn groeit echter, de vraag neemt toe, evenals de productie, omdat steeds meer boeren biologische landbouw gaan doen. Als het niet beschikbaar is in uw plaats, kunt u de telefoon of internet gebruiken om een ​​dealer te bestellen om wat voor u te verzenden.

 20. Verbruik en prijs

 21. Beschikbaarheid beïnvloedt het verbruik! Natuurlijk is de consumptie van biologische koffie veel minder dan die van gewone koffie. Het goede nieuws is dat het met het bewustzijn toeneemt. De productie van biologische koffie is minder en de vraag groeit. Het is dus duidelijk dat het duurder is dan gewone koffie.

 22. Organische certificering

 23. Net als elk ander biologisch product is certificering een belangrijk aspect waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van biologische koffie. Wanneer u het koopt, moet u ervoor zorgen dat het pakket vergezeld gaat van een geldig certificaat van een erkend certificeringsbureau. Er kunnen veel van dergelijke bureaus in verschillende regio's actief zijn, maar sommige erkende zijn als volgt:

 24. Global Organic Textile Standards (GOTS)

 25. USDA National Organic Program (NOP)

 26. Europese organische voorschriften (EU 2092/91)

 27. Exportcertificaten voor Japan (JAS Equivalent)

 28. Indian National Program for Organic Production (NPOP)

 29. Quebec Organic Reference Standard (CAAQ)

 30. Bio Suisse-normen

 31. IOFAM Basic Standards

 32. Marktaandeel: biologische koffie heeft nog een lange weg te gaan om het marktaandeel van gewone koffie te bereiken, maar het stijgt gestaag. Momenteel is het ongeveer 0,5% van het totale marktaandeel van koffie.

 33. Wanneer u moet kiezen tussen gewone koffie en biologische koffie, is het altijd beter om voor biologische koffie te kiezen, omdat dit goed is voor uw gezondheid en het milieu. Een paar dollar meer voor deze goedheid is de moeite waard, dus ga zo door en promoot biologische koffie! Proost!

 34. Bulk biologische koffie

 35. Als u winst wilt maken met uw biologische café, moet u overwegen om die extra dollars te besparen die u betaalt bij het kopen van biologische koffie tegen winkelprijzen. U kunt besparen door uw biologische koffie in bulk te kopen. Om de juiste hoeveelheid bulk biologische koffie te bestellen, moet u eerst het verbruik, het seizoen, enz. Van uw café berekenen. EOQ of economische bestelhoeveelheid wordt meestal gebruikt om de optimale bestelhoeveelheid te bepalen. Het helpt bij het minimaliseren van verzendkosten en andere kosten, waardoor het maximale gebruik van de opslagruimte voor u beschikbaar is. Er is een wiskundige formule voor economische bestelhoeveelheid, hieronder gegeven.

 36. EOQ = {2 (Jaarlijks gebruik in eenheden) * (Orderkosten) / (Jaarlijkse transportkosten per eenheid)} 1/2

 37. Q * = {2C * D / H} 1/2

 38. Q = bestelhoeveelheid

 39. Q * = economische bestelhoeveelheid

 40. D = Jaarlijks gebruik in eenheden

 41. P = Kosten per eenheid

 42. C = Orderkosten (vaste kosten per order)

 43. H = Jaarlijkse transportkosten per eenheid (kosten van koeling, huur van opslagruimte, kosten van conservering enz.)

 44. Aangekomen bij het resultaat - Aftrek van formule: de bovenstaande formule kan als volgt worden afgeleid;

 45. Totale kosten = P * D + C * D / Q + H * Q / 2,

 46. De hele vergelijking differentiëren en gelijkstellen aan nul,

 47. DT * C (Q) / dQ = d / dQ (P * D + C * D / Q + H * Q / 2) = 0,

 48. H / 2 = C * D / Q2

 49. Q * = {2C * D / H} 1/2

 50. Kiran Patil is de oprichter van Organic Facts. Hij heeft een grote interesse in gezondheid, voeding en biologisch leven. Hij voltooide zijn B.Tech en M. Tech (Chemical Engineering) van IIT Bombay en schrijft sinds 12 jaar actief over gezondheid en voeding. Als hij niet werkt, houdt hij van trektochten en tuinieren.

 51. Biologische koffiepads zijn kleine pakjes met gemalen biologische koffie, ongeveer zoals theezakjes, verpakt in filterpapier of stoffen pads, die elk een voldoende hoeveelheid biologische koffie bevatten om een ​​portie te bereiden voor een gemiddelde koffie drinker. Ze zijn bedoeld om die kantoorbewoners te bereiken die net genoeg tijd hebben om een ​​pod in heet water te laten vallen en hun kopje nippen zonder hun werk te stoppen.

 52. Hoe biologische koffie te selecteren en op te slaan?

 53. Hier zijn enkele tips die u moet volgen nadat u biologische koffie hebt gekocht:

 54. 1) Als u hele bonen hebt gekocht, probeer ze dan net voordat u ze wilt brouwen te malen om de beste smaak en aroma eruit te halen. Koop alleen de verse bonen en braad ze indien mogelijk thuis.

 55. 3) Zoek naar de uniformiteit in grootte, vorm en kleur van de bonen. De aanwezigheid van verkleurde, gerimpelde en kleinere bonen in de partij duidt op een slechte kwaliteit.

 56. 4) Controleer de productiedatum, de verpakking en de vervaldatum.

 57. 5) Bewaar uw koffie, gemalen of hele bonen nooit in uw koelkast.

 58. Beschikbaarheid van biologische koffie

 59. De beschikbaarheid van biologische koffie is redelijk goed, maar het is lang niet in de buurt van niet-biologische gewone koffie. De belangrijkste reden hiervoor is lage productie. Omdat er geen kunstmest op wordt gebruikt, is de productie vrij laag. Het bewustzijn groeit echter, de vraag neemt toe, evenals de productie, omdat steeds meer boeren biologische landbouw gaan doen. Als het niet beschikbaar is in uw plaats, kunt u de telefoon of internet gebruiken om een ​​dealer te bestellen om wat voor u te verzenden.

 60. Verbruik en prijs

 61. Beschikbaarheid beïnvloedt het verbruik! Natuurlijk is de consumptie van biologische koffie veel minder dan die van gewone koffie. Het goede nieuws is dat het met het bewustzijn toeneemt. De productie van biologische koffie is minder en de vraag groeit. Het is dus duidelijk dat het duurder is dan gewone koffie.

 62. Organische certificering

 63. Net als elk ander biologisch product is certificering een belangrijk aspect waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van biologische koffie. Wanneer u het koopt, moet u ervoor zorgen dat het pakket vergezeld gaat van een geldig certificaat van een erkend certificeringsbureau. Er kunnen veel van dergelijke bureaus in verschillende regio's actief zijn, maar sommige erkende zijn als volgt:

 64. Global Organic Textile Standards (GOTS)

 65. USDA National Organic Program (NOP)

 66. Europese organische voorschriften (EU 2092/91)

 67. Exportcertificaten voor Japan (JAS Equivalent)

 68. Indian National Program for Organic Production (NPOP)

 69. Quebec Organic Reference Standard (CAAQ)

 70. Bio Suisse-normen

 71. IOFAM Basic Standards

 72. Marktaandeel: biologische koffie heeft nog een lange weg te gaan om het marktaandeel van gewone koffie te bereiken, maar het stijgt gestaag. Momenteel is het ongeveer 0,5% van het totale marktaandeel van koffie.

 73. Wanneer u moet kiezen tussen gewone koffie en biologische koffie, is het altijd beter om voor biologische koffie te kiezen, omdat dit goed is voor uw gezondheid en het milieu. Een paar dollar meer voor deze goedheid is de moeite waard, dus ga zo door en promoot biologische koffie! Proost!

 74. Bulk biologische koffie

 75. Als u winst wilt maken met uw biologische café, moet u overwegen om die extra dollars te besparen die u betaalt bij het kopen van biologische koffie tegen winkelprijzen. U kunt besparen door uw biologische koffie in bulk te kopen. Om de juiste hoeveelheid bulk biologische koffie te bestellen, moet u eerst het verbruik, het seizoen, enz. Van uw café berekenen. EOQ of economische bestelhoeveelheid wordt meestal gebruikt om de optimale bestelhoeveelheid te bepalen. Het helpt bij het minimaliseren van verzendkosten en andere kosten, waardoor het maximale gebruik van de opslagruimte voor u beschikbaar is. Er is een wiskundige formule voor economische bestelhoeveelheid, hieronder gegeven.

 76. EOQ = {2 (Jaarlijks gebruik in eenheden) * (Orderkosten) / (Jaarlijkse transportkosten per eenheid)} 1/2

 77. Q * = {2C * D / H} 1/2

 78. Q = bestelhoeveelheid

 79. Q * = economische bestelhoeveelheid

 80. D = Jaarlijks gebruik in eenhedenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407