Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gember voor voordelen voor gewichtsverlies, hoe het te gebruiken en voorzorgsmaatregelen

12. Nog iets anders?

 1. Gember is een bloeiende plant die meestal wordt gekweekt om zijn wortel, een ingrediënt in koken en bakken. Gember vermindert ook ontstekingen, stimuleert de spijsvertering en onderdrukt uw eetlust. Deze eigenschappen doen sommige mensen geloven dat gember gewichtsverlies kan bevorderen.

 2. De medische literatuur geeft aan dat gember kan samenwerken met een gezond dieet en lichaamsbeweging om u te helpen een gezond gewicht te bereiken. Gember wordt meestal gebruikt met andere ingrediënten wanneer gewichtsverlies het doel is.

 3. Laten we eens kijken hoe je gember kunt gebruiken om af te vallen, de grenzen van de effecten op gewichtsverlies en welke ingrediënten je moet overwegen te combineren met gember voor de beste resultaten.

Hoe gember je kan helpen af ​​te vallen

 1. Gember bevat verbindingen die gingerols en shogaols worden genoemd. Deze verbindingen stimuleren verschillende biologische activiteiten in je lichaam wanneer je gember consumeert.

 2. Onderzoek wijst uit dat obesitas oxidatieve stress en ontsteking kan veroorzaken. Oxidatieve stress wordt veroorzaakt door schade door vrije radicalen in het lichaam.

 3. De antioxiderende eigenschappen van gember helpen deze vrije radicalen onder controle te houden en zijn ontstekingsremmende eigenschappen kunnen ontstekingen tegengaan.

 4. Deze eigenschappen van gember hebben niet direct betrekking op overtollige kilo's, maar ze helpen wel om cardiovasculaire schade en andere bijwerkingen van overgewicht te voorkomen, terwijl u werkt om uw gewicht op een gezond aantal te brengen.

 5. Ander onderzoek ondersteunt het idee dat gember ook een rol kan spelen bij gewichtsverlies.

 6. Een kleine studie wees uit dat mannen met overgewicht die gember consumeerden langer voller bleven.

 7. Een meta-analyse van studies waarin gekeken werd naar de voordelen van gewichtsverlies bij gember suggereert dat gember een significant effect heeft op lichaamsgewicht en buikvet (taille-tot-heup verhouding).

 8. Gingerols stimuleren bepaalde biologische activiteiten in je lichaam. Ze hebben een anti-obesitas-effect, waardoor voedsel sneller wordt verteerd en het lichaam wordt gestimuleerd om verteerd voedsel door de dikke darm te versnellen. Onderzoek suggereert dat gingerols uw bloedsuikerspiegel kunnen stabiliseren. Het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel kan de sleutel zijn tot het verliezen van gewicht.

Gember en citroen voor gewichtsverlies

 1. Wanneer u gember en citroen samen neemt voor gewichtsverlies, krijgt u mogelijk een extra boost om uw lichaam gezond te houden. Citroensap kan fungeren als een eetlustremmer, naast het bevatten van een hoge hoeveelheid vitamine C.

 2. Het toevoegen van een scheutje citroen aan je gemberthee of gemberdrank kan je helpen meer vloeistoffen te drinken. Dit kan ervoor zorgen dat je gehydrateerd blijft en je langer vol voelt, waardoor je inspanningen voor gewichtsverlies mogelijk verbeteren. [! 8647 => 1140 = 3!

Appelazijn en gember voor gewichtsverlies

 1. Appelazijn (ACV) heeft zijn eigen gewichtsverlies. Het samen met gember gebruiken kan de antiglycemische en antioxiderende effecten van beide ingrediënten versterken.

 2. Appelazijn brengt ook krachtige probiotica in de mix, die je darmgezondheid kunnen verbeteren terwijl je werkt om af te vallen.

 3. De eenvoudigste manier om deze twee ingrediënten in uw dieet te krijgen, is om ze samen te mengen en op te drinken.

 4. U kunt een gemberthee bereiden door een theezakje in heet water te zetten en het te laten afkoelen voordat u de ACV toevoegt. Water dat te heet is, doodt de bacteriën in ACV en je verliest zijn probiotische effect.

 5. Voeg een beetje honing of een scheutje citroen toe aan 1 kop (8 ounces) gezette gemberthee, roer er 2 eetlepels appelazijn in en drink.

 6. Neem deze thee eenmaal per dag, 's ochtends voor het eten, om het maximale voordeel van ACV te ervaren.

Groene thee en gember voor gewichtsverlies

 1. Groene thee heeft ook eigen gewichtsverlies. Groene thee is een populair ingrediënt in gewichtsverlies supplementen vanwege het bewijs dat het je metabolisme kan versnellen.

 2. Je kunt gemalen gember toevoegen aan hete groene thee om de krachtige effecten van beide ingrediënten te combineren. Je kunt ook een gembertheezakje en een groen theezakje samen trekken, waardoor extra water wordt toegevoegd zodat het brouwsel niet te overweldigend is.

 3. Drink een of twee keer per dag, rekening houdend met het feit dat groene thee cafeïne bevat.

Gembersap voor gewichtsverlies

 1. Het drinken van gembersap is een andere manier om te profiteren van de voordelen van het gewichtsverlies van gember.

 2. Gembersap bevat meestal andere ingrediënten om de scherpe, kruidige smaak van pure gember te verdunnen. Deze extra ingrediënten - honing, citroensap en water - hebben zelf ook hydraterende, antioxiderende en immuunversterkende eigenschappen.

 3. Je kunt thuis gembersap maken door vers geperst citroensap en agave, honing of een andere vorm van natuurlijke zoetstof naar smaak toe te voegen.

 4. Meng verse ongeschilde gember (ongeveer 1/3 van een pond in stukken gesneden) in een blender samen met ongeveer 1 kop water, en zeef het mengsel als je wilt. Voeg het gemberextract dat je hebt gemaakt aan je andere ingrediënten toe, garneer met munt en voeg naar wens ijsblokjes toe.

 5. Drink een of twee keer per dag als eetlustremmer.

Gemberpoeder voor gewichtsverlies

 1. In vergelijking met verse gember bevat gedroogde gemalen gember (gemberpoeder) een grotere hoeveelheid verbindingen die shogaols worden genoemd. Deze verbindingen kunnen kankerbestrijdende en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

 2. Je kunt gemberpoeder in capsulevorm consumeren of in water mengen om een ​​gemberpoeder te drinken. Je kunt ook gemberpoeder op je eten strooien.

 3. Het consumeren van eetlepels gemberpoeder in onbewerkte toestand kan indigestie veroorzaken en de smaak kan overweldigend zijn.

Andere voordelen van gember

 1. Gember heeft naast het bevorderen van gewichtsverlies tal van andere gezondheidsvoordelen, waaronder:

Voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van gember om af te vallen

 1. Gember is over het algemeen veilig voor de meeste mensen om te gebruiken voor gewichtsverlies. Sommigen ervaren bijwerkingen zoals constipatie en winderigheid.

 2. Gember kan de galstroom uit de galblaas vergroten, waardoor artsen voorzichtig zijn met het aanbevelen aan mensen met een galblaasaandoening.

 3. Er is ook een kloof in wat we weten over het gebruik van gember tijdens de zwangerschap, hoewel sommige gezondheidswerkers gember als misselijkheid aanbevelen aan zwangere vrouwen. Neem contact op met een arts voordat u gember gebruikt als u borstvoeding geeft of zwanger bent, of als u bloedverdunnende (anticoagulantia) medicijnen gebruikt.

Waar producten voor gewichtsverlies bij gember kopen

 1. U kunt gember kopen in de meeste supermarkten. Je vindt verse gember in het gedeelte met producten en gemalen gember in het gangpad waar andere gedroogde kruiden en specerijen worden bewaard.

 2. Natuurvoedingswinkels verkopen verschillende versies van gember, specifiek geformuleerd voor gebruik als hulpmiddel bij het afvallen of voor andere gezondheidsvoordelen van gember. Natuurvoedingswinkels verkopen ook capsules met gemalen gember.

 3. U kunt gember ook online kopen. Bekijk deze producten die beschikbaar zijn op Amazon.

 4. Houd er rekening mee dat gember orale supplementen en gemalen gember niet worden gereguleerd door de Food and Drug Administration (FDA). Koop alleen gemberproducten van online bronnen die u vertrouwt.

De afhaalmaaltijden

 1. Gember heeft potentieel aangetoond als ingrediënt om u te helpen gewicht te verliezen. Wanneer je gember samen met andere antioxidanten, bloedsuikerstabiliserende en ontstekingsremmende ingrediënten neemt, geef je jezelf een voorsprong bij het verplaatsen van de weegschaal naar een gezonder gewicht.

 2. Maar gember alleen zal niet leiden tot een significante daling van het overgewicht. Een gezond voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging zijn nog steeds van vitaal belang voor het totale gewichtsverlies.

 3. Praat met een arts over zorgen die u hebt over uw gewicht en onthoud dat er geen magisch ingrediënt is dat gewichtsverlies mogelijk maakt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407