Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pizza maken met vooraf gemaakt deeg

Oventemperatuur

 1. Goedkoper en gezonder dan take-out, zelfgemaakte pizza dient als een snel doordeweeks diner of een leuk weekendmaaltijd wanneer het begint met vooraf gemaakt deeg. Vooraf gemaakt pizzadeeg is te vinden bij uw plaatselijke supermarkt in blikken in de zuivelzaak of in de sectie met diepvriesproducten, terwijl de bakkerijafdelingen in sommige grotere winkels vers pizzadeeg verkopen. Sommige pizzawinkels verkopen ook hun eigen verse deeg. Je kunt pizzadeeg met zo ongeveer alles bedekken als je maar wilt, zolang je die toppings voorkookt die een langere kooktijd vereisen dan nodig is om het deeg te bakken. Als u thuis pizza maakt, kunt u een gezonde, evenwichtige en bevredigende maaltijd bereiden.

Werken met het deeg

 1. Goedkoper en gezonder dan take-out, zelfgemaakte pizza dient als een snel doordeweeks diner of een leuke weekendmaaltijd wanneer het begint met vooraf gemaakt deeg. Vooraf gemaakt pizzadeeg is te vinden bij uw plaatselijke supermarkt in blikken in de zuivelzaak of in de sectie met diepvriesproducten, terwijl de bakkerijafdelingen in sommige grotere winkels vers pizzadeeg verkopen. Sommige pizzawinkels verkopen ook hun eigen verse deeg. Je kunt pizzadeeg met zo ongeveer alles bedekken als je maar wilt, zolang je die toppings voorkookt die een langere kooktijd vereisen dan nodig is om het deeg te bakken. Als u thuis pizza maakt, kunt u een gezonde, evenwichtige en bevredigende maaltijd bereiden.

Stap 1

 1. Gebruik de juiste bakapparatuur om het gewenste soort korst te verkrijgen. Gebruik een baksteen voor een dunne knapperige korst of een pizzapan voor een knapperige bodem met een knapperige bodem. Gebruik voor diepe gerechten in Chicago-stijl een ronde cakevorm.

Stap 2

 1. Bereid de pan voor door het oppervlak met maïsmeel te besprenkelen of met olie te borstelen.

Stap 3

 1. Haal het gekoelde deeg uit de verpakking en druk het op het bakoppervlak. Bakkerij- of pizzadeeg springt iets meer terug dan deeg uit een buis en heeft mogelijk wat extra rek nodig om op de pan of steen te passen.

Topping the Pizza

 1. Haal het gekoelde deeg uit de verpakking en druk het op het bakoppervlak. Bakkerij- of pizzadeeg springt iets meer terug dan deeg uit een buis en heeft mogelijk wat extra rek nodig om op de pan of steen te passen.

Stap 1

 1. Bereid rauw vlees beleg, zoals kip of magere worst. Groenten die stevig zijn of veel vocht afgeven, zoals paprika of uien, profiteren ook van voorkoken. Bak ze lichtjes om wat crunch en kleur te behouden of om de kooktijd te verlengen voor zachte, gekarameliseerde resultaten.

Stap 2

 1. De kaas versnipperen, raspen of verkruimelen. Mozzarella, provolone, Monterey jack en Gruyere smelten goed en vullen een verscheidenheid aan toppings aan. Als u een kaas met een sterke smaak kiest, zoals Parmezaanse kaas, Romano, pecorino of feta, hoeft u niet zoveel te gebruiken, wat het vet en de calorieën van het gerecht vermindert.

Stap 3

 1. Smeer je favoriete pizzasaus of smeer het op het deeg, inclusief tomatensaus, pesto, tapenade, geroosterde knoflook of gewoon een beetje olijfolie.

Stap 4

 1. Bestrooi het sausdeeg gelijkmatig met de gewenste toppings. Breng de bovenste laagjes licht aan om te voorkomen dat de korst zwaarder wordt.

De pizza bakken

 1. Bestrooi het sausdeeg gelijkmatig met de gewenste toppings. Breng de bovenste laagjes licht aan om te voorkomen dat de korst zwaarder wordt.

Stap 1

 1. Verwarm de oven voor op 400 graden Fahrenheit voor pizzadeeg uit een buis of 450 graden Fahrenheit voor ontdooide, bakkerij- of pizzadeeg.

Stap 2

 1. Plaats de pizza in het onderste derde deel van de oven om krokant en bruin te worden en bak deze gedurende 14 tot 16 minuten voor een pizza van 12 inch of 10 tot 12 minuten voor individuele 6-inch pizza's.

Stap 3

 1. Haal de pizza uit de oven wanneer de randen krokant zijn en de kaas begint te blaren en goudbruin wordt.

Stap 4

 1. Laat de pizza een paar minuten rusten voordat je erin duikt voor netter snijden.

Stap 4

 1. Gekoeld of ontdooid pizzadeeg

 2. Tomatensaus of andere smeerbare topping

 3. Geraspte, geraspte of verkruimelde kaas

 4. Favoriete pizza-toppings

 5. Pizzabakvorm of baksteen

Stap 4

 1. Als u de voorkeur geeft aan de smaak van zelfgemaakt deeg, maak dan een grote partij en bevries het in porties na het rijzen. Haal het deeg 's morgens uit de vriezer om het tegen etenstijd te ontdooien.

Stap 4

 1. Vermijd het opstapelen van teveel toppings op de pizza omdat te veel groenten vochtige pizza oplevert en te veel vlees of kaas een vette, zware pizza oplevert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407