Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Top 7 voordelen van Sour Cherry-voordelen

Top 7 voordelen van Sour Cherry-voordelen

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 7 mei 2019

 2. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Wat zijn zure kersen?

 1. Zure kers, ook bekend als zure kers, is de vrucht van een kleine boom (Prunus cerasus) afkomstig uit Europa, maar groeit nu over de hele wereld. Het is gerelateerd aan de zoete kersenboom en is vergelijkbaar in beide verschijningen en in de vrucht die het draagt. Hoewel beide soorten klein, rood fruit groeien, zijn die van de zure kersenboom - trouw aan hun naam - zuurder en scherp van smaak. Het oogstseizoen voor zure kersen is kort en ze zijn daarom meestal te vinden in de winkelrekken, bevroren in plaats van vers.

Zure kersenvoeding

 1. Bevatten vitamine A en C en kleine hoeveelheden natrium, eiwit, calcium, folaat en ijzer, volgens de USDA National Nutrient Database. Verse kersen bevatten ongeveer 50 calorieën per 100 gram en zijn samengesteld uit ongeveer 4% koolhydraten. Ze zijn rijk aan kankerbestrijdende anthocyanen, een natuurlijk pigment dat de kersen hun robijnrode kleur geeft. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Topzure kersen voordelen

 1. Veel mensen zijn verrast door de voordelen van zure kersen die in dit kleine fruit zitten!

Bevat antioxidanten

 1. Een rapport gepubliceerd in het Journal of Biomedicine and Biotechnology stelt dat zure kersen antioxidanten bevatten, zoals ellaginezuur en quercetine, waarvan is aangetoond dat ze kankercellen scheiden en bestrijden. Ze zijn ook een bron voor melatonine, die het lichaam kan helpen beschermen tegen borstkanker. Deze antioxidanten zijn in staat vrije radicalen en andere ongewenste stoffen die kunnen leiden tot chronische ontstekingen en ziekten op te sporen en te neutraliseren.

Anti-Inflammatory

 1. Zure kersen bevatten anthocyanen, die de pijn van artrose kunnen verlichten en ontstekingen in de gewrichten en andere aangetaste gebieden, waaronder aambeien en migraine, kunnen verminderen. Scherp kersensap zit boordevol taart of zure kers voordelen, waardoor het een populaire gezondheidsdrank is.

Diabetes bestrijden

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Slaapkwaliteit

 1. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Dr. Glyn Howatson, onlangs gepubliceerd in het European Journal of Nutrition, kan de melatonine in zure kersen helpen bepaalde slaapomstandigheden te verlichten, problemen met rusteloosheid verbeteren en slapeloosheid.

Jichtpreventie en remedie

 1. Zure kersen kunnen helpen het niveau van urinezuur in het bloed te verlagen, wat kan helpen jicht te voorkomen en jichtpijn te verlichten. Zowel scherp kersensap als zwart kersensap worden gebruikt bij de behandeling van jicht.

Gemakspierpijn

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Gebruik van zure kersen

 1. Zure kersen zijn meestal verkrijgbaar in gastronomische supermarkten of op boerenmarkten omdat ze niet lang goed blijven. De zure kers van Montmorency is een van de meest populaire variëteiten van zure kers die in de VS worden geteeld. Het is meestal beschikbaar in diepvrieszakken, maar als het je lukt om verse zure kersen te krijgen, kun je ze invriezen om later te gebruiken voor het bakken in de winter. De scherpe smaak leent zich voor desserts en gebakken gerechten, maar je kunt experimenteren en zure kersen gebruiken in saladevinaigrettes, in gegrilde kaasbroodjes en zelfs in cocktails!

 2. Scherpe kersensap en scherpe kersensupplementen zijn zowel online als in supermarkten verkrijgbaar. Scherp kersensap wordt vaak gebruikt om spierpijn door atleten te verminderen.

Bijwerkingen van Sour Cherry

 1. Zure kersen worden het best geconsumeerd in vaste of vloeibare vorm, omdat de effectiviteit en veiligheid van supplementen met zure kersen nog niet zijn geverifieerd. Zure kersen zijn geschikt voor bijna iedereen zonder kersenallergie. Overmatig gegeten, kunnen ze diarree veroorzaken, dus consumeer ze met mate, en kijk hoe uw lichaam reageert voordat u ze een dagelijks onderdeel van uw dieet maakt.

 2. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407