Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Voedingswaarde en voordelen: Maleise appel en vijverappel

Voedingswaarde en voordelen: Maleise appel en vijverappel

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 25 maart 2019

Maleisische appels

 1. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Voedingswaarde van Maleise Appels

 1. De huid en het vruchtvlees van deze heerlijke fruitvariëteit kunnen worden gegeten en staan ​​bekend als heilzaam voor de menselijke gezondheid, vanwege de aanzienlijke hoeveelheden vitaminen en mineralen, evenals de organische verbindingen. Maleise appels bevatten flavonolen, fenolverbindingen en sequiterpenen, evenals beperkte hoeveelheden carotenoïden, die allemaal als antioxidanten werken. Bovendien bevatten ze ook voedingsvezels en beperkte hoeveelheden eiwitten.

Minerale inhoud van Maleise Appels

 1. Maleisische appels zijn erg belangrijk voor mensen die hun mineralenniveau in evenwicht willen houden, vooral omdat het aanzienlijke hoeveelheden fosfor, calcium en ijzer bevat.

Vitamine-gehalte van Maleise Appels

 1. Deze appelsoort heeft ook een sterk gehalte aan vitamines; een portie bevat gematigde hoeveelheden vitamine C, vitamine A en niacine.

Calorische inhoud van Maleise Appels

 1. In elke 100 gram Maleisische appels zijn er slechts 32 calorieën, maar deze bestaan ​​voornamelijk uit water (91%).

Gezondheidsvoordelen van Maleise Appels

 1. De gezondheidsvoordelen van Maleisische appels zijn onder meer hun vermogen om ontstekingen te verminderen, de gezondheid van de huid te verbeteren, de bloedsomloop te stimuleren, sterkere botten te bouwen, de ontwikkeling of verergering van diabetes te voorkomen, de gezondheid van het gezichtsvermogen te verbeteren, te versterken en de kwaliteit van het haar verbeteren, en de ontwikkeling van staar voorkomen.

Vijverappels

 1. Vijverappels worden vaak beschouwd als het zwarte schaap van de appelfamilie omdat de bomen de neiging hebben om te groeien in vrij ruwe omstandigheden met een hoog zoutgehalte, maar ze worden ook beschouwd als een onkruid / invasieve soort, omdat ze kunnen groei snel en schaad de gezondheid van ecosystemen. De boom komt oorspronkelijk uit Florida (VS), Midden-Amerika en het Caribisch gebied, maar is nu ook verspreid over de Stille Oceaan en Zuid-Amerika. De vrucht wordt vaak gegeten door wilde zwijnen en alligators en valt van de bomen wanneer ze rijp zijn (geel of groen). Het is geschikt voor menselijke consumptie en smaakt een beetje naar honingmeloen. Het wordt vaak gebruikt om jam en verschillende desserts te maken, en is ook een populair ingrediënt in bepaalde dranken op de Malediven en andere tropische culturen.

Voedingswaarde van vijverappels

 1. Onderzoek suggereert dat vijverappels gunstig zijn voor de menselijke gezondheid vanwege de rijkdom aan verschillende vetten, waarvan vele essentieel zijn voor de menselijke gezondheid, waaronder capryl, betuline, caprine, laurine, oliezuur, linolzuur, en palmitinezuren, onder anderen. De vrucht is ook een rijke bron van voedingsvezels en kleine hoeveelheden eiwitten.

Minerale inhoud van vijverappels

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Vitamine-inhoud van vijverappels

 1. Er is beperkt onderzoek gedaan naar het vitaminegehalte van vijverappels, maar voorlopig onderzoek voor andere academische doeleinden heeft een verwaarloosbaar vitaminegehalte van vijverappels aangetoond.

Calorische inhoud van vijverappels

 1. Hoewel de exacte hoeveelheid calorieën in vijverappels niet is berekend, hebben gerelateerde cultivars tussen 80-120 calorieën per 100 gram.

Gezondheidsvoordelen van vijverappels

 1. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407