Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


14 voordelige huismiddeltjes voor borstkanker

14 voordelige huismiddeltjes voor borstkanker

 1. Geen enkel voedingsbestanddeel kan zelf kanker voorkomen of genezen. De wetenschap heeft aangetoond dat het consumeren van voedselrijk plantaardig voedsel mogelijk het risico op kanker kan verminderen. De meest onderzochte plantaardige voedingsmiddelen die beschermen tegen borstkanker zijn knoflook, broccoli, druiven, groene thee, lignanen, soja, tomaten en donkergroene bladgroenten.

 2. Volgens de CDC wordt borstkanker gedefinieerd als de ongecontroleerde proliferatie van cellen in het borstweefsel. De meest voorkomende soorten borstkanker omvatten invasief ductaal carcinoom en invasief lobulair carcinoom. Symptomen zijn onder meer knobbels in de borst of onder de oksel, afscheiding van de tepel of verdikking / zwelling van de borst of een deel ervan.

 3. Opmerking: de huismiddeltjes voor borstkanker zijn niet beschikbaar om de ziekte volledig te behandelen, maar om het immuunsysteem te stimuleren of de kankerweefsels tot op zekere hoogte te doden.

Home Remedies voor borstkanker

 1. ;

Garlic

 1. Volgens het American Institute of Cancer Research (AICR) ontstaat de antikankeractiviteit van knoflook door de aanwezigheid van allylzwavelverbindingen en fytochemicaliën. Studies hebben aangetoond dat knoflook mogelijk carcinogenen kan inactiveren, kan helpen bij het herstellen van DNA en het vermogen van kanker kan beperken door de groei van de bloedvaten van de tumor te remmen. Knoflook kan op vele manieren worden bereid, afhankelijk van de smaakvoorkeur. Gebruik hele knoflook voor een vleugje smaak, gesneden knoflook voor subtiele smaak, gehakte knoflook voor medium smaak, of gemalen / gehakte knoflook voor de sterkste smaak.

Broccoli

 1. Er is nog steeds onderzoek naar de inname van broccoli en kankerpreventie. Van kruisbloemige groenten zoals broccoli is bekend dat ze goed bestudeerde verbindingen bevatten zoals glucosinolaten, carotenoïden, vitamine C, kaempferol en quercetine. Deze verbindingen zijn betrokken bij het verminderen van ontstekingen, het deactiveren van carcinogenen, het ondersteunen van het immuunsysteem en werken als antioxidanten. De beste kookmethoden om de voedingsstoffen in broccoli te behouden, zoals stomen, magnetron, sauteren of wokken.

Druiven

 1. Druiven zijn een rijke bron van resveratrol, een fytochemische stof die bekend staat om zijn antikankereffecten. Huidige studies suggereren dat resveratrol zich kan gedragen als een antioxidant en mogelijk de groei van kankercellen kan vertragen. Studies hebben ook aangetoond dat resveratrol betrokken is bij het remmen van de vorming van tumorcellen in borstweefsel.

Wholegrains

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Groene thee

 1. Volgens het rapport van Dr. Jian-Min Yuan in het American Journal of Clinical Nutrition heeft groene thee ontstekingsremmende eigenschappen en eigenschappen tegen kanker. Groene thee bevat de samengestelde catechine EGCG die sterke antioxiderende effecten vertoont. Ondanks het chemopreventieve potentieel en overtuigend bewijs uit dierstudies blijft de rol van groene thee bij de ontwikkeling van borstkanker echter onduidelijk. Meer onderzoek is dus nodig om zijn rol bij het voorkomen van borstkanker verder uit te werken.

Lignans

 1. Lignanen worden gevonden in lijnzaad, sesamzaad, boerenkool, broccoli en abrikozen. Ze staan ​​bekend als plantaardige voedingsstoffen die "fyto-oestrogenen" worden genoemd. Fyto-oestrogenen zijn vooral belangrijk omdat ze de celgroei in borstweefsel kunnen verminderen. Er zijn aanwijzingen dat lijnzaad mogelijk kan voorkomen dat beschadigde cellen zich reproduceren, wat de groei van borsttumoren kan onderdrukken (Oncology Nutrition).

Soja

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Vitamine D

 1. Vitamine D-inname is geassocieerd met een lager risico op borstkanker. Een team van Jordaanse onderzoekers publiceerde een rapport in de Breast Cancer: Basic and Clinical Research Journal dat stelt dat er een omgekeerd verband bestaat tussen vitamine D-niveau en het risico op borstkanker. Vitamine D kan worden gevonden in melk, eieren en levertraan, maar niet in kaas en yoghurt.

Exercise

 1. Onderzoek suggereert dat het dagelijks oefenen van een uur het risico op borstkanker vermindert bij vrouwen van elke leeftijd en elk gewicht. Een rapport van de Michigan State University suggereert ook dat lichamelijke activiteit en een gezond voedingspatroon het risico op kanker kunnen helpen verminderen.

Caloriearm dieet

 1. Dr. Kevin A Camphausen, Dr. Jason Savage publiceerde onderzoek in het Breast Cancer Research and Treatment Journal, dat suggereert dat een caloriearm dieet de tumorgroei in gevallen van borstkanker kan vertragen.

Olijfolie

 1. Volgens een studie gepubliceerd in de Amerikaanse National Library of Medicine, hydroxytyrosol, kan een belangrijk bestanddeel van olijfolie helpen bij het voorkomen van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen.

Tomatoes

 1. Tomaten zijn een geweldige bron van vitamine C en carotenoïden. Studies hebben aangetoond dat het consumeren van tomaten een neutraal of mogelijk beschermend effect kan hebben bij het verminderen van kanker door DNA te helpen beschermen tegen schade. Tomaten zijn veelzijdig; eet ze rauw of probeer ze te koken door gepureerde / geplette tomaten toe te voegen aan een soep, stoofpot of curry.

Donkergroene bladgroenten

 1. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Manieren om te voorkomen

 1. Levensstijl en dieet: Hoewel het nog niet te genezen is, kan borstkanker worden voorkomen door bepaalde voorzorgsmaatregelen zoals een dieet en een evenwichtige levensstijl.

Te vermijden voedingsmiddelen

 1. Het is raadzaam om de consumptie van verwerkte vleesproducten zoals hotdogs, vleeswaren, worstjes en spek te beperken. Het is ook aan te bevelen minder rood vlees te eten, waaronder rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees.

 2. Disclaimer: huismiddeltjes voor borstkanker die hier worden genoemd, moeten worden besproken met uw arts of arts. De website kan niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen die het gevolg zijn van nalatigheid van bezoekers of lezers.

 3. Meenakshi Nagdeve, mede-oprichter, Organic Facts is een liefhebber van gezondheid en welzijn en is verantwoordelijk voor het beheer ervan. Ze heeft het Nutrition And Healthy Living Cornell-certificaatprogramma afgerond aan de Cornell University, VS. Ze heeft een postgraduaat in management van IIM Bangalore en B. Tech in metallurgische engineering en materiaalkunde van IIT Bombay. Daarvoor werkte ze enkele jaren in IT en financiële dienstverlening. Ze is een fervent volgeling van natuurgeneeskunde en gelooft in genezing met voedsel. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en verschillende soorten thee proeven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407