Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Chiles-relleños met tomatensaus
 
 
0 PortiesPTM1H20 min

Chiles-relleños met tomatensaus


De kookdemo van dit recept is te vinden op: /bb/viewtopic.zsp?t=244681 Dit zijn grote, milde, groene kookkoken die zijn geroosterd, schoongemaakt en gepeld; gevuld en ondergedompeld in beslag; en gefrituurd tot gepuft en goudbruin. In Mexico worden ze geserveerd in een saus, maar soms serveer ik de saus aan de zijkant. Het ei beslag kan ofwel plat, donzig of extra pluizig zijn. Dit recept zit in het midden. Als je vlakkere chiles-relleños wilt, klop dan gewoon de eieren zonder ze te scheiden. Voor wat lossere Chiles-relleñes, vouw in één eetlepel bloem voor elk ei in het recept. Dit recept is aangepast van de California Culinary Academy.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Plaats de chilipepers op een komische of droge hete koekenpan en braad het op hoog vuur terwijl de schilden zwart worden.
 2. Plaats chilipepers in een kom en dek af met plastic folie laat 15 minuten stomen. Terwijl chili's stomen, maak tomatensaus.
 3. Tomatensaus: verhit de olie in een grote pan. Voeg de ui en knoflook toe en kook tot de ui zacht is. Voeg gepureerde tomaten en kippenbouillon toe, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het op laag vuur sudderen terwijl u de rest van het recept afwerkt .
 4. Verwijder verkoolde peelings van chiles.
 5. Ik gebruik twee verschillende methoden om de zaden te verwijderen, afhankelijk van het type Chili. Abheim- Snijd de bovenkant van 1,25 centimeter van Chili aan het uiteinde van de stengel af (horizontaal) en verwijder de zaadplacenta en eventueel losse zaden met je vingers. Poobano - snijd voorzichtig elk stukje chili in de lengte langs een kant; verwijder zaden en aderen (u kunt het gemakkelijker vinden om het scheermes te gebruiken om de zaden eruit te snijden en dan met uw vingers te verwijderen).
 6. Vul elke chili met verschillende reepjes kaas, rol in bloem en zet apart.
 7. Eiwit kloppen tot het stijf is; sla een beetje over dooiers en vouw in het wit.
 8. Verhit olie in een grote koekenpan tot 360F-400 ° F.
 9. Doop de bebloemde chilipepers in het eierbeslag en schep het beslag erover om Chili volledig te omhullen.
 10. Schuif chili in hete olie. Bak een paar minuten aan de onderzijde terwijl je hete olie over de bovenkant giet. Draai en kook opnieuw tot beide kanten goudbruin zijn.Verwijder naar een papieren handdoek om te laten leeglopen.
 11. Je kunt de chilipepers nu serveren door 0,16 saus op de plaat te leggen en de chili erop te leggen en garneer met zure room en koriander of -.
 12. Plaats de rellenos voorzichtig in de tomatensaus en laat zachtjes koken om goed te verwarmen (ongeveer 15 minuten). Kook niet te lang of het beslag begint weg te barsten.
 13. Serveer met wat van de saus en garneer met een beetje zure room en een paar korianderblaadjes.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407