Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Dier cracker ijs taart
 
 
12 PortiesPTM60 min

Dier cracker ijs taart


Maak en deel dit Animal Cracker Ice Cream Cake recept van.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 2. Bereid de cakemengeling volgens de instructies op het pak. Maak de mix klaar en breng ongeveer 0,33 d van de mix in een andere kom. Voeg in de kleinere hoeveelheid roze voedselkleurstof toe en meng tot de gewenste kleur.Divideer het witte beslag in twee ingevette en perkamentvormige bodem centimeter cake pannen. Gooi het roze beslag in het witte beslag in kleine lepels en marmer het roze in het wit met behulp van een spies of boter mes.Bak cakes, koken totdat een tandenstoker komt schoon.Koel.
 3. Haal de cakejes uit de pan, laat het perkament rond op de bodem van een van de cakes, en breng de bovenkant van beide cakejes gelijk. Plaats de perkamentbodemcake terug in de pan en smeer het onthaarde ijs in een gelijkmatige laag. de tweede cake, zodat de bodem de bovenkant van de cake is, en plaats er bovenop. Plaats de vriezer 4-6 uur in de vriezer tot het ijs bevroren is.
 4. Klop de boter in een grote kom tot het licht en luchtig is. Voeg de suiker geleidelijk toe en voeg dan de room en de vanille toe tot het geheel glad is.
 5. Haal de cake uit de vriezer en roer voorzichtig een mes of spatel rond het ijs en verwijder deze tot een cake. Op een luie susan, als je er een hebt, bevries de cake dan licht met een kruimellaag. Plaats 15 minuten in de vriezer. .Verwijder vries en rijp. Maak je geen zorgen als het glazuur niet perfect is. Plaats de cake in de vriezer terwijl je de infuus bereidt. Breng de overgebleven mattering over in een spuitzak.
 6. Smeer in een kleine kom de suikersmelt met tussenpozen van 15 seconden in de magnetron tot deze helemaal glad is. Dan smelt het snoepje met 1 eetlepel plantaardige olie. De suikersmelten moeten dun genoeg zijn om te druppelen, maar dik genoeg om controle over het proces te geven. Breng over naar een knijpfles en test op een plaat die opzij wordt gehouden, verdunnen met extra plantaardige olie indien nodig.
 7. Haal de cake uit de vriezer en pipuleer langzaam de omtrek van de cake, stop en breng extra aan om langs de randen naar beneden te druppelen. Haal de bovenkant van de fles en giet het resterende mengsel over de bovenkant en spreid uit naar de randen. top en bestrooi met regenboog hagelslag en 1/2 van de crushed animal crackers.Pipe overgebleven buttercream glazuur rond onderkant en decoreer met extra hagelslag en dierlijke cracker kruimels. Houd in de vriezer tot klaar om te serveren.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407