Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Gebakken bbq kip met rijst
 
 
5-6 PortiesPTM1H37 min

Gebakken bbq kip met rijst


Dit is zo'n eenvoudige, heerlijke dinermaaltijd. Maak een kikker op het bot gebakken in je favoriete BBQ-saus geserveerd op een bedje van rijst bedekt met een BBQ-saus.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 400 en graden; F.
 2. Verwijderde huid van kip en spoel goed. Zet opzij om een ​​beetje te drogen terwijl je de andere stappen uitvoert.
 3. Spuit de (in) zijden van uw ovenschaal in met bakspray, dit zal het opruimen vergemakkelijken.
 4. Combineer BBQ-saus, ketchup en suiker in de ovenschaal. Voeg toe aan de (optionele) gehakte groenten. (Je hoeft niet te stoppen bij degenen die ik heb vermeld. Ook goed daarin is geraspte wortel, bloemkool, maïs, aubergine , champignons - wat dan ook! Blijf gewoon weg van groenten die te veel zullen introduceren als squash, komkommer en kool. Je wilt geen vloeibare BBQ-saus.).
 5. Roer dat alles op en plaats je kip in de ovenschaal. Ik hou ervan om de kip te 'gooien', zodat deze volledig in de bbq wordt gecoat.
 6. Bedek met folie en plaats in de oven.
 7. Bak gedurende 1 uur (tot 1,5 uur - totdat je ziet dat de kip begint te breken van het bot).
 8. Verwijder de folie en ga 15 tot 20 minuten terug in de oven om saus op kip te koken.
 9. Serveer bovenop of naast rijst bedekt met de extra BBQ-saus (en groenten, als je die hebt toegevoegd).
 10. ** Je kunt deze maaltijd ook in je crock-pot koken (niet de rijst natuurlijk) - gooi het er gewoon in. Maak de rijst als je thuiskomt.
 11. ** Als je slechts 2 mensen te eten hebt, kun je doen wat ik heb gedaan voor de foto en een grote borst koken (met huid en botten - voor smaak) in een afgedekte koekepan samen met de groenten. 15 minuten. Na nog eens 20 tot 25 minuten trekt u de borst naar buiten, verwijdert u de huid en ontveld, snijdt u in blokjes. Mogelijk wordt het niet volledig gaar (vooral als u het daar bevroren gooit), dus u kunt wat bloed zien. Voeg daarna toe BBQ-saus, ketchup en suiker in de pan, en breng de kip terug in de saus. Laat ongeveer 15-20 minuten onbedekt koken om de saus te verminderen. Als alternatief kun je (als je tijd en de neiging had) de kipblokjes op een pan leggen , bedek met saus, bak 20-30 minuten op 400F, doe het over je rijst en BBW/w vegetarisch.
 12. De belangrijkste dingen om te begrijpen zijn: 1) het is de smaak van de kippenbotten en ketchup die de BBQ-saus mild genoeg maken om recht over rijst heen te eten, en 2) vermijd groenten die aan de saus zullen toevoegen.
 13. Ga nu heen en maak BBQ Chicken over rijst .:).Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407