Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Hickory smoke split-erwtensoep
 
 
6-8 PortiesPTM120 min

Hickory smoke split-erwtensoep


Ik heb deze stevige soep gediend voor zo lang als ik me kan herinneren. Ik denk dat de rook de soep echt lekker op smaak brengt en dat de afwezigheid van ham geen nadeel is.BE ZEKER DAT ZE GEEN ZOUT OF PRODUCTEN MET ZOUT AAN DE SOEP BEVATTEN VOORDAT DE GESPLETEN ERWTEN HEBBEN INSCHRIJVING! Over het algemeen maak ik van deze soep een stoofpot door meer wortels en aardappelen toe te voegen. Dit maakt een grote ketel soep, dus tenzij je veel mensen serveert, hoef je het recept niet te verdubbelen. De split-erwten zullen moeten 1 uur voordat u begint met het maken van de soep, geweekt (zie gebruiksaanwijzing).

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. OPMERKING: De spliterwten hebben 1 uur nodig om te weken voordat ze kunnen worden gebruikt bij het maken van deze soep (zie hieronder). Er is ook enige tijd aan de voorbereiding van de groenten besteed.Wanneer de erwten gedrenkt zijn en de groenten zijn klaargemaakt, de soep duurt 1 uur om te koken.
 2. Vul een middelgrote soeppan met 2 liter water.
 3. Voeg de gedroogde spliterwten toe.
 4. Breng het water zacht aan de kook; kook de erwten gedurende 2 minuten. Bedek de pot met een deksel en haal hem 1 uur uit de warmtebron.
 5. Voeg de resterende ingrediënten toe aan de soeppan, BEHALVE voor de TOMATEN, HET GERESERVEERDE TOMATENSAP EN DE ROOK.
 6. Breng de soep aan de kook; zet het vuur laag en laat het ongeveer 45 minuten of zo sudderen, of totdat de erwten zacht zijn.
 7. Voeg de tomaten, het tomatensap en rook toe. Bedek de pot met een deksel en blijf nog 30 minuten koken. Zout van smaak. De soep/stoofschotel kan worden geserveerd met crackers met zoutzuur.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407