Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Koekjes in fast food-stijl (voor 2)
 
 
2 biscuits, 2 PortiesPTM20 min

Koekjes in fast food-stijl (voor 2)


Ik kocht het boek "Small-Batch Baking" en dit was een recept dat ik vanochtend probeerde en waar ik van hield !! Het maakte 2 koekjes van normale grootte en één ongeveer 1/2 van de grootte. De auteur, Debby Maugans Nakos, stelt dat dit vergelijkbaar is met "Hardee's" koekjes. De mijne is aan de buitenkant goudgeel en zacht van binnen en zo snel en gemakkelijk.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Plaats een rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor op 450. 2. Smeer 2,5 eetlepel gesmolten boter in een vierkante centimeter op de bakplaat. Leg de bakplaat opzij.
 2. Plaats een grote fijnmazige zeef over een middelgrote kom. Plaats het meel in de zeef en pers het in de kom. Snij de stukjes boter in met een vork door de tanden van de vork door het meel en de boter te slepen en op de tanden te drukken. tot de bodem van de kom, tot de resterende klonten niet groter zijn dan erwten. Pronk met 3,5 eetlepels van de room over het mengsel en smeer het lichtjes in met de vork tot het deeg samen begint te houden. Bestrooi de resterende 1/indien nodig 2 eetlepels creme over het deeg om het samen te houden als een zacht deeg. (Ik had de volledige 4 eetlepels nodig).
 3. Bak je handen en kneed het deeg 5 of 6 keer licht in de kom. Breng een snijplank aan op een bloem, plaats het deeg erop en klop het deeg uit tot een rechthoek van 13 x 6,33 centimeter, ongeveer 2,5 centimeter dik. 5 koekjes met een ronde cutter van 6,33 centimeter. Als u dat wilt, vormt u de snippers tot een derde koekje.
 4. Plaats de koekjes op het beboterde vierkant op de bakplaat.Bak tot ze goudbruin zijn, ongeveer 10 minuten (ik bakte de mijne gedurende 13 minuten, totdat ze goudkleurig waren).
 5. Haal de bakplaat uit de oven en serveer, of wikkel in een servet om warm te blijven. Smeer de koekjes voor boterachtige blaadjes licht in met de overgebleven 1 eetlepel gesmolten boter als u ze uit de oven haalt. Warm of warm bewaren.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407