Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Rogge en uien crackers
 
 
0 PortiesPTM50 min

Rogge en uien crackers


Maak en deel dit recept van Rye en Onion Crackers van.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 400.
 2. Meng in een grote mengkom de bloem, bakpoeder, zout, karwijzaad en ui. Meng goed.
 3. Voeg de olijfolie toe en meng met een vork of handen totdat het gelijkmatig gemengd is - er moeten kleine kruimels zijn.
 4. Voeg het water toe en combineer. Het deeg ziet er nat uit. Laat het deeg 30 minuten op kamertemperatuur rusten; op dit punt ziet het deeg er veel droger uit als het rogge hydrateert.
 5. Snijd het deeg doormidden, één voor elke bakplaat. Rol het deeg uit op siliconen bakplaten ter grootte van een halve vellenpan. Rol het deeg uit tot de randen om het vel volledig te bedekken. Eens klaar, knip je de korte afmeting in 4 plakjes en de lange afmeting in 8.Dit levert 32 crackers per vel op. Ofwel een pizzasnijder of een stalen liniaal van 46 centimeter werkt hier goed voor.
 6. Als alternatief, rol het deeg in kleine stukjes door een pastaroller. (Over instelling 2 op een Kitchenaid-pastabehuizing werkt goed). Gebruik een pizzasnijder om op maat te knippen - 3 stroken passen loodrecht op de lange toegang van een half vel. elke strip in 12 crackers geeft een goede maat.
 7. Bak 12 tot 14 minuten, waarbij je de trays halverwege omschakelt. Let goed op om te bakken naar je gewenste gaarheid en toastedness.Cool voor 10 minuten. Bewaar of bewaar in een luchtdichte container voor maximaal 2 weken.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407