Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Sorta zwartgeblakerde chili gewreven varkensvlees
 
 
2 PortiesPTM270 min

Sorta zwartgeblakerde chili gewreven varkensvlees


Dit chili-wreef pork chop video recept is een vriendelijkere, zachtere versie van de 'zwart gemaakte' kooktechniek. We beginnen op hoog vuur, maar koken de karbonades op medium, en maken het dan af door de karbonades in folie te wikkelen. Dit levert een zeer vochtig hakken, omdat het vlees tijd heeft om te 'rusten' als het klaar is met koken.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Meng paprika, ancho chili poeder, zwarte peper en piment samen in een spice shaker of kom.
 2. Leg varkenskarbonades op een bord en smeer beide kanten van karbonades in met kruidenmengsel. Spreid het overgebleven kruidenmengsel op de plaat en dep de buitenkanten van elke hak in het kruidenmengsel totdat de hele hak is bedekt.
 3. Doe gecoate karbonades in een hersluitbare plastic zak en zet ze in de koelkast om de smaken te laten absorberen in de karbonades, 4 tot 12 uur.
 4. Verhit olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg varkenskarbonades in de hete olie en verminder het vuur tot medium; breng op smaak met zout. Bak varkenskarbonades tot ze gedeeltelijk zwart zijn, 5 tot 6 minuten per kant.
 5. Breng varkenskoteletten over op een stuk aluminiumfolie en wikkel de randen bij elkaar om een ​​zegel te creëren. Laat de varkenskarbonades ongeveer 10 minuten bakken om de restwarmte in de foliefolie te "koken". Een in het midden geplaatste direct in het midden geplaatste thermometer moet minstens lezen 60 graden (63 C).
 6. Leg de varkenskoteletten op een serveerschaal en schep restafvallen in de folie over elke hak.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407