Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Varkenskoteletten met molsaus (ww)
 
 
6 PortiesPTM40 min

Varkenskoteletten met molsaus (ww)


Deze varkenskarbonades zijn redelijk goed - en de saus zou geweldig zijn over rijst of aardappelpuree - puur comfort eten in WW-stijl. Als je het WW flexplan volgt, is elke varkenswinkel 6 punten / portie. Recipe bron: WW Magazine (januari 2008)

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. In een grote koekenpan op middelhoog vuur zet je de paprika's en toast voor 30 seconden of zo aan elke kant. Overdracht naar een kom en dek af met kokend water; laat het 20 minuten staan ​​of tot het gehydrateerd is.Drain.
 2. Breng de paprika en 130 liter bouillon over in een blender en verwerk tot een gladde massa. Terug naar de kom. Opzij zetten.
 3. Bestrooi de varkenskarbonades aan alle kanten met 0,5 theelepel zout en de peper.
 4. Spuit de koekepan met Pam en zet op middelhoog vuur.
 5. Voeg varkenskarbonades toe aan de koekenpan en bruin aan elke kant (3-5 minuten). Breng varkensvlees op een bord en leg apart.
 6. Voeg 1 theelepel olie toe aan de koekenpan en voeg knoflook en ui toe; kook 2 tot 5 minuten roeren of goudbruin.
 7. Roer de tomaat erdoor (of toen ik deze maakte had ik geen tomaten, dus ik gebruikte wat tomatensap - het wordt sowieso in de blender gepureerd - zie twee stappen naar beneden) en kook, af en toe roeren voor nog eens 2-5 minuten.
 8. Roer de kruiden erdoor (oregano - kaneel); koken, gedurende 15 seconden vaak roeren.
 9. Schep het mengsel in de blender met de resterende bouillon (130 liter); proces gedurende 2 minuten of tot het glad is.
 10. Verwarm de resterende oll (1 theelepel) in de koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het pepermengsel, het tomatenmengsel en het resterende zout (1/2 theelepel) toe; kook roeren tot ze verdikt zijn (5-10 minuten). Roer de chocolade erdoor en kook, roerend tot het gesmolten is.
 11. Voeg de varkenskarbonades toe aan de koekenpan en draai de vacht om. Laat sudderen tot het gaar is (5-10 minuten).Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407