Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Volwassen macaroni en kaas
 
 
6-8 PortiesPTM40 min

Volwassen macaroni en kaas


Dit is de enige manier waarop mijn man macaroni en kaas zal eten, een eten dat onze 4-jarige voortdurend vraagt. Het is mijn mening over een mac en kaas die ik had bij een leuke bistro op onze eerste date. Ik dien het op 2 manieren - extra romig of gebakken. Als u de voorkeur geeft aan het bakken van uw mac en kaas, verlaag dan de helft en de helft door een kopje met een inhoud van 130 ml die een beker bevat en reserveert met een inhoud van 130 ml die de kazen bevat of gewoon wat extra versnippert. Ik snij ook een minuut of zo van de pastagerechten zodat ze niet papperig worden tijdens het bakken. Voel je vrij om andere groenten toe te voegen of te vervangen (broccoli en tomaten zijn bijzonder goed) of laat de worst weg voor een vleesloze maaltijd. ham werkt ook prima hiermee. Het is een beetje werk, want ik raad je ten zeerste aan om je eigen kaas uit het blok te scheuren aangezien de voorgeraspte kaas in een zak een poedersubstantie bevat die de saus korrelig kan maken.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Bak champignons in een beetje olijfolie tot ze gaar zijn; opzij zetten.
 2. Bak de worstmunten in dezelfde koekenpan die je gebruikte voor de champignons tot ze warm werden en licht gekarameliseerd; combineren met de champignons en warm houden.
 3. In een saucier of steelpan, smeer de boter op matig vuur totdat de bubbels verdwijnen (je wilt het niet verbranden of een volledig gebruinde boter maken, maar wil die richting opgaan voor een meer gekke smaak van de saus).
 4. Voeg bloem toe en kook de roux, onder voortdurend roeren, gedurende 2-3 minuten of tot het meel volledig gaar is en het mengsel een licht goudbruin heeft bereikt.
 5. Voeg een kopje toe met een inhoud van 60 ml die de helft en de helft, roomkaas, gemalen mosterd en peper bevat. Roer tot het volledig in de roux is verwerkt.
 6. Voeg langzaam de resterende helft en de helft toe, voortdurend zwevend om klonten te breken en roer gedurende 1-2 minuten of totdat je een lichte verdikking ziet. Dit maakt een erg dunne, romige saus. Als je het leuk vindt, wordt een stuk dikker en verminder je de helft en half door Een kopje met een inhoud van 130 ml bevat
 7. Voeg versnipperde kaas toe (reserveer een kleine hoeveelheid of shredder extra bij het bakken als braadpan) en roer gedurende 1 minuut.
 8. Zet het vuur laag en laat koken gedurende 10-15 minuten, roer om de paar minuten, totdat de kaas volledig is gesmolten en de smaken zijn opgenomen.
 9. Terwijl de kaassaus kookt, kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken.
 10. Er zijn 2 serveermogelijkheden :.
 11. Meestal combineer ik gewoon pasta, kaassaus, champignons en worst in een grote serveerschaal en eet het extra romig.
 12. Mijn man geeft er de voorkeur aan gebakken te worden. Combineer alle componenten in de pastapot en giet het in een ingevette ovenschaal. Top met gereserveerde/extra kaas en wat paneermeel (indien gewenst - wij niet) en bak gedurende 15 minuten bij 350.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407