Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Home Remedies voor astma

Home Remedies voor astma

 1. Astma-aanvallen worden vaak geactiveerd wanneer de luchtwegen worden blootgesteld aan tabaksrook, allergenen, parfum, vochtige of warme lucht, emotionele stress of lichaamsbeweging. In reactie daarop reageren de gevoelige luchtwegen met een sterke allergische reactie. Momenteel is er geen concrete remedie voor astma ontdekt. Het kan echter zeker worden geregeld via verschillende huismiddeltjes en medicijnen, zodat het leven van de patiënt niet in gevaar komt.

Home Remedies voor astma

 1. De huismiddeltjes voor astma zijn als volgt:

Diepe ademhaling

 1. Diep ademhalen helpt de hoeveelheid zuurstof die de longen opnemen te verhogen en vermindert daardoor het effect van congestie veroorzaakt door astma. Normaal ademen mensen op een oppervlakkige manier, en hierdoor blijft een groot deel van de lucht in onze longen wanneer we uitademen. Als gevolg hiervan is er bij de volgende ademhaling wanneer we lucht inademen, minder ruimte beschikbaar voor frisse lucht en onze longen ontvangen minder zuurstof. Aan de andere kant, tijdens diepe ademhaling, evacueren we onze longen tijdens het uitademen en komt er een goede hoeveelheid lucht in de longen wanneer we frisse lucht inademen. Er zijn verschillende variaties van diepe ademhaling, de meest populaire is Pranayam.

 1. Week 3-4 droge vijgen nadat ze 's nachts goed in warm water zijn gereinigd. Vijgen spelen een cruciale rol bij het verminderen van de verschillende symptomen van astma-aanvallen. Ze helpen ook bij het genezen van de verschillende symptomen die gepaard gaan met astma.

Lemon

 1. Citroen in 1 glas water. Drink dit mengsel tijdens de maaltijd. Citroen doodt de ziektekiemen, die aanwezig zijn in het slijm die de luchtvaten onderstrepen en werkt als een antisepticum. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Indiase kruisbes

 1. Dit is een medicinaal tonicum voor het genezen van astma. Meng 5 gram hiervan in 1 eetlepel honing om een ​​tonic te maken. Neem het elke ochtend. Binnen zes maanden zullen de prominente symptomen zijn opgelost.

Roots of Bitter Gourd

 1. Neem een ​​lepel wortelpasta en een gelijke hoeveelheid tulsisap of honing. Consumeer één keer gedurende 1 maand 's nachts. Dit werkt als een heilzaam antisepticum.

Drumstickbladeren

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Garlic

 1. Neem 10 kruidnagels en kook ze in 30 ml melk. Dit is voor patiënten die lijden aan een vroeg stadium van astma. Je kunt zowel 's ochtends als' s avonds hete gemberthee met 2 fijngehakte teentjes knoflook drinken.

Saffloer

 1. Dit is bedoeld voor bronchiale astma. Meng een halve theelepel droog saffloerzaadpoeder met 1 eetlepel honing. Neem dit mengsel 1-2 keer per dag.

Ginger

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Diet

 1. Uw dieet moet vers fruit, granen, groene groenten, zaden en spruitjes bevatten. Vermijd rijst, linzen, wrongel, suiker, gefrituurd voedsel, koffie, thee, sauzen, alcoholische dranken, verwerkt voedsel en specerijen in het zuur.

Vast en oefeningen

 1. U kunt eenmaal per week vasten om astmaproblemen te verlichten. Adem frisse lucht in, oefen lichte oefeningen en behoud een gezonde houding om astma-aanvallen te voorkomen.

Kurkuma

 1. Voeg een snuifje kurkuma toe aan 1 glas water. Deze remedie is het meest effectief op een lege maag. Het helpt bij het verminderen van de slijmvliezen.

Massage

 1. Masseer mosterdolie met een beetje kamfer op uw borst om de congestie en verstopping te verlichten.

Licorice

 1. Dit is een kruid dat wonder werkt als een antiviraal, ontstekingsremmend en slijmoplossend middel, evenals een immuunstimulator. Het speelt dus een belangrijke rol bij het verminderen van de symptomen van astma.

Reishi Mushroom

 1. Het kan allergieën verminderen en wordt vaak gebruikt als een immuun tonicum.

Kaneelpoeder

 1. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Melk met boter

 1. Neem 1 glas warme melk en voeg kurkuma en veel boter toe om de congestie te verhelpen.

Honey

 1. Drink een heet watermengsel met een theelepel honing voordat u naar bed gaat. Het vermindert effectief de opgehoopte slijmvliezen.

Hygiene

 1. Zorg voor een goede hygiëne. Slaap in een schoon bed. Gebruik losse handdoeken, lakens, kussens en andere items voor dagelijks gebruik. Vermijd stof, insecten, huisdieren, planten en sterke geuren van parfums, bloemen of chemische sprays. Houd uzelf schoon, goed baden en vermijd verkoudheid. Je moet warm water gebruiken om te baden als je de neiging hebt om verkouden te worden.

 2. Kiran Patil is de oprichter van Organic Facts. Hij heeft een grote interesse in gezondheid, voeding en biologisch leven. Hij voltooide zijn B.Tech en M. Tech (Chemical Engineering) van IIT Bombay en schrijft sinds 12 jaar actief over gezondheid en voeding. Als hij niet werkt, houdt hij van trektochten en tuinieren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407