Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
BrownCab
Bb's van grote papa's
Er staat niets op de schaal wanneer ik deze BBQ-ribben maak voor mijn collega's. De specerijen en bruine suiker vormen een uitstekende wrijving. - Eric Brzostek, East Islip, New York
Share
Tweet
Pin
Whatsapp
Print
Ingrediënten
Bereiding
-
Meng in een kleine kom de eerste 10 ingrediënten. Roer over de ribben; dek af en bewaar het een nacht.
-
Leg de ribben met het bot naar beneden op een rooster in een ondiepe braadpan. Bekleed en bak op 350 ° gedurende 1 uur; Laat een paar barbecuesaus over de ribben lopen. Bak, onbedekt, gedurende 30-45 minuten of tot ze zacht zijn, af en toe bedruipen met barbecuesaus.
Blogs die misschien interessant zijn
-
30 minDiner Receptenvarkenslende karbonades, zout, peper, peper, ui, bouillon, ananas ongedraineerd, ketchup, suiker, azijn, maïzena, water, rijst,Hawaiiaanse varkenskoteletten
-
250 minKip recepteneieren, melk verdeeld, boter, selderij, ui, brood, ham, kaas, kip, room kippensoep onverdund,ham 'n' Zwitserse kip
-
30 minDiner Receptenzalm botten huid, brood, pepersaus, ei, ui, selderij, koriander, mayonaise, citroensap, teentje knoflook, pepersaus, SAUS, mayonaise, kappertjes, Dille, citroensap,gebakken zalmkoekjes
-
60 minDiner Recepten, salsa, honing smaak pindakaas, meel, olie-, gember, teentjes knoflook, rijst, groffe pinda's, ui,Aziatisch varkenshaasje
Ik vond het geweldig