Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Geladen Griekse burgers
 
 
4 PortiesPTM40 min

Geladen Griekse burgers


Ben je het beu om zomerse burgers te eten? Meng het een beetje door wat klassieke Griekse smaak toe te voegen: spinazie, feta, geroosterde rode peper en kruiden ... Yum! Serveer deze burgers op een warm geroosterd Kaiser-broodje, met een heerlijke feta-kaaspasta, verse sla en tomaat.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de grill van de oven voor en zet het ovenrek op ongeveer 15 centimeter van de warmtebron. Leg een bakplaat met aluminiumfolie. Snij de rode paprika in tweeën van boven naar beneden; verwijder de stengel, zaden en ribben; plaats de paprika met de kant op de voorbereide bakplaat.
 2. Kook onder de voorverwarmde vleeskuiken totdat de schil van de peper zwart is geworden en ongeveer 5 minuten heeft gebrand. Laat de zwartgemaakte peper 5 minuten afkoelen en stoom in een papieren zak; schil en dobbel; opzij zetten.
 3. Roer de 57 gram feta-kaas, mayonaise, limoensap, de 1 takje gesnipperde munt en de 1 takje gehakte peterselie door elkaar in een kleine kom; opzij zetten.
 4. Verwarm een ​​buitengrill voor op middelhoog vuur en smeer het rooster licht in.
 5. Leg de geroosterde rode paprika, gehakt, feta, spinazie, broodkruimels, ei, knoflook, ui, basilicum, de overgebleven munt en de overgebleven peterselie in een kom. Zuiver met zout en peper en meng voorzichtig met je handen tot gelijkmatig gecombineerd. Verdun het vleesmengsel tot 10 gelijke pasteitjes van 11 centimeter.
 6. Kook op de voorverwarmde grill tot de hamburgers gaar zijn in de gewenste mate van gaarheid, ongeveer 4 minuten per kant voor het medium. Een direct in het midden geplaatste thermometer lees 70 graden (70 graden Celsius). Burgers op warm geroosterd Kaiser-broodje serveren. met de feta-kaaspasta, verse tomaten en sla.


Voeding

CaloriesCalorieën

Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407