Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Lichte (re) cajun kip alfredo
 
 
4 PortiesPTM35 min

Lichte (re) cajun kip alfredo


Dit is mijn getrimde en meer dieetvriendelijke versie van Cajun Chicken Alfredo. Een paar eenvoudige vervangingen maken een romige favoriet iets voor degene op het dieet om evenveel te genieten als degene die alleen smaakvolle, romige, pittige pasta wil. Ik heb dit recept van een aangepast door Guy Fieri. Nu zou dit nog steeds een beetje een traktatie zijn, maar het is ongeveer 400 calorieën lichter per portie dan het volledige vet-relatieve.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Plaats kip en zwarte specerijen of Cajun-specerijen in een zak en gooi ze om te coaten.
 2. In een antikleefpan op middelhoog vuur kip koken tot het zwart is aan de buitenkant (zwart wordende specerij wordt zwart, Cajun niet, als je Cajun-specerijen gebruikt, kook je de kip zoals je dat normaal zou doen). Er zullen dampen zijn uit de zwarting Spice, wil je misschien een fan aanzetten. De kip is ook geweldig gedaan op de BBQ en de dampen zijn beter als buiten.
 3. Verwijder kip en snijd in hapklare stukjes (als het nog een beetje roze is in het midden, maak je geen zorgen, het zal meer koken in de volgende stap) en weer toevoegen in de pan.
 4. Zet de warmte lager, voeg knoflook en zongedroogde tomaten toe en bak tot de knoflook bruin begint te worden. Ontdooi de pan met de wijn.
 5. Voeg room toe, breng aan de kook en laat sudderen tot saus begint te verdikken, leid het samen door de Parmezaanse kaas toe te voegen.
 6. Roer de linguine en groene uien of bieslook erdoor.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407