Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Paddenstoelen a la grecque
 
 
4 PortiesPTM30 min

Paddenstoelen a la grecque


Een klassieke champignonschotel die kan worden geserveerd als een van de verschillende Mezze-gerechten, of wordt geserveerd met knapperige broodjes of pitabrood en een favoriete dip tijdens de lunch. Het wordt koud geserveerd en zal een aantrekkingskracht hebben op paddenstoelenliefhebbers! Ik heb het aangepast van een recept in 'Mediteranean Kitchen' en ik plaats het voor de 2005 Zaar World Tour.

  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Snij een kruis op de basis van de tomaten, dompel ze 20-30 seconden onder in kokend water en dompel ze vervolgens in koud water; drain en schil de huid weg van het kruis en gooi het sap en de zaden weg (zie opmerkingen hieronder), hak de tomaten fijn.
 2. Plaats de tomaten, olie, wijn, ui, knoflook, laurier, tijm en basilicum in een niet-aluminium pan, voeg ongeveer 1/4 liter water toe en breng aan de kook; bedek en laat het 10 minuten sudderen; ontrafel dan de pan, voeg de champignons toe en laat nog eens 10 minuten sudderen, af en toe roeren.
 3. Haal de paddenstoel eruit met een schuimspaan en breng ze over naar een serveerschaal.
 4. Kook het koken snel tot ongeveer 1/4 liter resteert, verwijder het laurierblad, voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout, peper en suiker.
 5. Giet de vloeistof over de champignons en laat de champignons afkoelen.
 6. Serveer de champignons koud, besprenkeld met de gehakte peterselie en de walnoten.
 7. Opmerkingen: In plaats van dergelijke sappen of groentenschillen te verspillen, voeg ik ze toe aan mijn container met ingrediënten voor wanneer ik mijn Groenteboureerrecept 135453 maak.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407