Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder

Penne met acorn squash en pancetta
 
 
4 PortiesPTM0 min

Penne met acorn squash en pancetta


  Share
  Tweet
  Pin
  Whatsapp
  Print

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 400 ° F.
 2. Snijd de pompoen in tweeën en verwijder de zaden met een lepel. Snijd elke helft kruisgewijs in lange wiggen, ongeveer centimeter dik. Giet de partjes met de olijfolie tot een laagje bedekt is en spreid ze uit op een bakplaat. Breng een seizoen met zout en peper.
 3. Snijd de bovenkant van de knoflookkop af, zodat de bovenkant van de kruidnagel zichtbaar is. Braad op een beetje olijfolie, bestrooi met zout en peper en wikkel in aluminiumfolie. Leg op de rand van de bakplaat met de pompoen.
 4. Bak de pompoen en knoflook ongeveer 30 minuten, keer de pompoen een keer, tot beide zacht en licht gekarameliseerd zijn. (Afhankelijk van hoe groot het hoofd van de knoflook is, kan het langer duren. Laat het in de oven liggen terwijl u schilt en hakt squash.)
 5. Laat de pompoen iets afkoelen. Schil vervolgens elke schijf pompoen en snijd in grote stukken.
 6. Breng een pan water aan de kook om de pasta te koken. In een grote, brede pan (voeg aan het einde de pasta toe aan deze pan) sauteer de pancetta tot het meeste vet is hersteld en het vlees knapperig is, ongeveer 15 minuten. Ongeveer halverwege, kook de pasta en zorg ervoor dat het water wordt gezout.
 7. Wanneer de pancetta klaar is met koken, verwijder met een lepel met latjes en zet apart. Ontdoe de pan met de bouillon, schraap eventuele bruine stukjes op de bodem. Roer de rozemarijn en ongeveer vier teentjes knoflook door en pureer ze in de pan. met de achterkant van een lepel of spatel.
 8. Voeg de stukjes squash en pancetta aan de pan toe.Verleid de pasta, bewaar ongeveer 130 liter kookwater en voeg de pasta toe aan het squash/pancetta-mengsel. Gooi alles in de vacht en roer de Parmezaanse kaas erdoor. Voeg een beetje het pasta water als het mengsel te droog lijkt.Ik vond het geweldig

Recensies  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407