Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


18 beste vervangingen voor het militaire dieet

18 beste vervangingen voor het militaire dieet

 1. Het militaire dieet is een caloriebeperkend dieet opgedeeld in twee fasen waarvan bekend is dat ze snel gewichtsverlies bereiken. Dit wordt beschouwd als een crashdieet, omdat de calorie-inname gedurende de eerste drie dagen van elke week wordt verlaagd tot 800-1.100. Dat is meer dan 50% minder calorie-inname, wat extreme effecten op het lichaam kan hebben. Gezien de strikte regels met betrekking tot wat u elke dag moet eten, is het belangrijk om te begrijpen welke alternatieven er zijn als u glutenintolerant, diabetes, lactose-intolerant of allergisch bent voor een van de opgenomen voedingsmiddelen.

3-daagse militaire dieetvervangingen

 1. Er zijn veel haalbare militaire dieetvervangingen voor de meest voorkomende voedingsmiddelen in dit dieet, waaronder koffie, pindakaas, eieren, appel, banaan, wortelen, broccoli, zoutcrackers en meer.

Coffee

 1. Als u niet teveel cafeïne wilt, probeer dan groene thee, maar voeg geen suiker of zoetstoffen toe.

Pindakaas

 1. Als u een pinda-allergie heeft, probeer dan in plaats daarvan amandelboter of pompoenboter, want deze hebben een vergelijkbaar caloriegehalte.

Eieren

 1. Veganistisch, je kunt het eiwit uit het ei vervangen door 1/2 kopje zaden of noten, of je kunt 1 kopje melk drinken. Eval (ez_write_tag ([![!728,90

Apple

 1. Als u allergisch bent voor appels, probeer dan een peer te eten of voeg gewoon een extra banaan toe aan de dag, die wat calorieën betreft ongeveer gelijk is.

Banana

 1. 2 kiwi's zijn een geweldige manier om 1 banaan te vervangen en leveren een vergelijkbare hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen.

Wortelen

 1. Eval (ez_write_tag ([![!580.400

Broccoli

 1. Als u niet van broccoli houdt, probeer dan verschillende groene bladgroenten, zoals spinazie, bloemkool of spruitjes.

Sperziebonen

 1. Sperziebonen kunnen gemakkelijk worden vervangen door sla, tomaten, spinazie, snijbiet en gekookte boerenkool.

Grapefruit

 1. Eval (ez_write_tag ([![!300,250

Bread

 1. Als u glutenintolerant bent of coeliakie heeft, kunt u uw brood vervangen door zonnebloempitten, eiwitrepen of Griekse yoghurt.

Cheddarkaas

 1. Als u lactose-intolerant bent, of gewoon geen fan bent van kaas, schakel dan over naar cottage cheese voor een ei of 1 plakje ham.

Hotdogs

 1. Voor vegetariërs kunt u de verwerkte hotdogs ruilen voor linzen, bonen of tofu.

Zoutcrackers

 1. Als u gevoelig bent voor gluten, probeer dan in plaats daarvan een rijstcake te eten, die ook meer voedingsstoffen heeft dan gewone saltines.

Vanille-ijs

 1. Deze zoete traktatie aan het einde van elke dag op het dieet kan worden vervangen door een kopje yoghurt of een glas appelsap (als u lactose-intolerant bent).

Tuna

 1. Voor vegetariërs kunnen linzen, bonen en tofu vergelijkbare voedingsstoffen leveren, maar als je gewoon niet van vis houdt, probeer dan kip of ander mager vlees in gelijke hoeveelheden.

Vlees

 1. Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Toast

 1. Mensen die glutenvrij moeten eten, kunnen de dagelijkse stukjes toast vervangen door eiwitrepen, zonnebloempitten of zelfs maïstortilla's.

Cottage Cheese

 1. Sommige mensen houden niet van de consistentie van kwark, maar je kunt deze gemakkelijk vervangen door Griekse yoghurt of een plakje ham.

 2. John Staughton is een reizend schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407